Widok

skarga

ZTM Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Brak profesjonalizmu ze strony ZTM! na rozkładzie widnieje godzina przyjazdu autobusu linii 174 i się czeka i czeka i czeka a autobus nie ma zamiaru przyjechać! ZTM wymaga kasowania biletów wlepiają mandaty za ich brak a sami nie potrafią dopilnować swoich kierowców, żeby przyjeżdżali na czas! ( dziś czekałam na ulicy wilanowskiej ponad 45 min na autobus 174 niestety po takim czasie prawie zamarzłam więc musiałam wrócić do domu) Zamiast grzać posadki w ciepłych biurach weźcie się za kierowców którzy nie wywiązują się ze swojej pracy!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale to pretensje do na stronie ZKM
trzeba było zadzwonić do centrali ruchu i zapytać co jest grane
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie jakiś wypadek był :(
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba dobrze czytac informacje,które wisiały w każdym autobusie czy tramwaju...też się denerwowałam czekając na autobus ale wsiadłam właśnie i przeczytałam że część jeżdziła jak w dni powszednie a część jak w świąteczne..i tyle...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jedz taxi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
dlaczego ma jeść taxi? Taxi jest niestrawne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Ujeścisko

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2398 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry