Widok

sklep Mytnik

Ostatnio przenieśli się na ulicę Morską z wcześniejszej lokalizacji (bodajże z 3 Maja albo 10 Lutego - dokładnie nie wiem, bo wcześniej w tym sklepie nie byłem). Co myślicie o tym sklepie? Czy obsługa jest kompetentna? Czy ceny są umiarkowane?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdzie na morskiej?
Na przeciwko WSM koło przystanku zkm. W takich małych pawilonach koło ksera.

www.trek.gd.pl
przystanek ZKM nosi nazwę "Stocznia SKM - Morska". ewentualnie można również wysiąść na przystanku SKM "Gdynia Stocznia" i przejsc w kierunku ulicy morskiej.

Ale dalej nic nie wiem o tym sklepie :)
koło słonia ??
dokładnie tak.
MacTobi napisał(a):

> przystanek ZKM nosi nazwę "Stocznia SKM - Morska". ewentualnie
> można również wysiąść na przystanku SKM "Gdynia Stocznia" i
> przejsc w kierunku ulicy morskiej.
>
> Ale dalej nic nie wiem o tym sklepie :)
Witaj,skoro mowa o Mytniku to się grubo przejedziesz,ceny ma astronomiczne w porównaniu z towarem,który posiada.A krótko mówiąc to wyboru wcale nie ma.Np za złożenie 2 kół na moich piastach skasował mnie 380 zł (obręcze wcisnął mi nieoczkowane,jakieś gówniane Alexrimsy 1019) choć mówiłem że jeżdże dużo w terenie.No nic, nie ma co się podniecać.Nie polecam.Pzdr
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mytnik to jeszcze nic w porównaniu z nowym sklepem na starowiejskiej (przeniesiony z placu kaszubskiego) tam to dopiero jest kosmos cenowy!!! nie wspominając o dość nieprzyjemnym właścicielu który sprawia wrażenie jakby mu wszystko "wisiało" ;)

na złodzieju czapka GORE ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Barry napisał(a):

> Mytnik to jeszcze nic w porównaniu z nowym sklepem na
> starowiejskiej (przeniesiony z placu kaszubskiego) tam to
> dopiero jest kosmos cenowy!!! nie wspominając o dość
> nieprzyjemnym właścicielu który sprawia wrażenie jakby mu
> wszystko "wisiało" ;)
Zgadza się Barry,byłem u niego ostatnio luknąć na osprzęt w sobotę i gość mnie przywitał z petem w zębach.Cena korby XTR 960-ki wyniosła 1400zł!!!!!!!!!!!,gdzie na Allegro wynosi 799zł,Facet jest kompletnym laikiem wmawiając mi że chinskie i japońskie wykonanie częsci to to samo.Pzdr
ja jakis miesiac temu bylem w Cyklo, na przeciwko hali. Tam sie troche zrazilem bo facet chcial mi sprzedac zeszloroczne rowery po cenach nowych rowerow. Ale sie jeszcze zastanowie. Generalnie chce kupic Unibike'a Zethosa. A w Gdyni autoryzowani przedstawiciele to albo Zuchlinski albo Cyklo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłem parę dni temu u żuchlińskiego i jestem mile zaskoczony, ceny są wręcz "normalne", stare rowery potaniały, a wybór jest spory, mnóstwo ciuchów gore i biemme. Sprzęt mają na czasie ( shimano 2008 ).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja poszedłem kiedyś do Mytnika skorzystać ze sprężarki,aby napompować opony,podchmielony Mytnik wziął wąż napompował mi opony i powiedział: złotówkę!!!,a wiesz za co?,ja na to że nie wiem,a on do mnie:bo sam mistrz ci napompował.No cóż, swojego czasu był faktycznie mistrzem czasówki.Pzdr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
żuchlinski faktycznie zbliżył się do "normalnego" poziomu cenowego, ale pamiętam jak kiedyś musiałem na trasie zmienić kasetę i właśnie żuch był najbliżej - kaseta jak kaseta cenowo ok ale za przełożenie skasowali mnie 10 ziko!!! ... za taką kasę to ja mogę przekładać kasety od rana do wieczora! ;)

na złodzieju czapka GORE ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehehe ja bym mu dał 5 :D
Jednym słowem,wesoło macie w tej Gdyni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziś byłem u mytnika. Jedno co mogę powiedzieć to że ceny tam są wyśrubowane i to bardzo, ZDIERUS!próbuje "opchnąć" swój towar po droższych cenach niż "normalnie", robocizna również nie jest tania. nie polecam!!ja już tam nie zawitam nigdy
widac ze "mlody" jestes ,nigdy niemow nigdy
pewnie kiedys mi przyznasz racje ;)
Omijać z daleka.
Pozdrawiam , Marek .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
podtrzymuję tezę, że to zdzierus jakich mało.cwaniaczy równo i kasuje grubooo!!dziś za wymianę łańcucha zapłaciłem 102zł a łańcuch wcale nie jakiś ekstra.szkoda , że nie ma dla niego konkurencji szosowej w 3 mieście. od razu by wystartował w rajdzie oldboyów...ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!
Człowieku! Trzeba by ło najpierw tu napisać - bym Ci wymienił łańcuch za free ;]
Jak to dobrze, że nie korzystam z serwisów. Teraz wiem ile na tym oszczędzam ...
do góry