Widok
Ja nie wiem o czym piszecie - może tak drogie sprzęty macie... - ja mam starą belgijską szosówkę, u Mytnika wymieniałem suport (nie dawał się odkręcić, przyrdzewiał chyba) a on machnął mi jeszcze przegląd roweru gratis - wyregulował wszystko itp.
Gdy dałem do centrowania felgę to mi jeszcze gratis oponę założył (miałem problem z idealnie równym ustawieniem)
- dodam, że Mytnik robi na bieżąco, a nie jak facet na Starowiejskiej - mówi mi: przynieś pan tę felgę w przyszłym tygodniu...
No i pogadać można...
Gdy dałem do centrowania felgę to mi jeszcze gratis oponę założył (miałem problem z idealnie równym ustawieniem)
- dodam, że Mytnik robi na bieżąco, a nie jak facet na Starowiejskiej - mówi mi: przynieś pan tę felgę w przyszłym tygodniu...
No i pogadać można...
żuchlinski faktycznie zbliżył się do "normalnego" poziomu cenowego, ale pamiętam jak kiedyś musiałem na trasie zmienić kasetę i właśnie żuch był najbliżej - kaseta jak kaseta cenowo ok ale za przełożenie skasowali mnie 10 ziko!!! ... za taką kasę to ja mogę przekładać kasety od rana do wieczora! ;)
na złodzieju czapka GORE ;)
na złodzieju czapka GORE ;)