Widok
Lepiej omijać ten sklep z daleka.Gość jest jeszcze w miarę jak chce się kupić rower (a ich ceny są wyższe niż u innych), ale jak już się przychodzi z problem to robi sie mniej przyjemnie, mają w ciiebie wylanei traktuja jak głupka wciskając kit. Ceny z kosmosu za pseudoregulacje przeżutki 35 zł pseudo bo zamiast wyregulować to ja zasmarował tak że problem znikł na kilka godzin.
DOKŁADNIE
podeszłam do Mytnika tylko z tego względu, że miałam blisko a na prędce potrzebowałam nie wiem jak to nazwac zakładki do łancucha... takie małe g.wienko żeby połączyć łancuch wielkosci paznokcia i skaowal mnie 10zl, do tego sanowna malzonka siedziala i krytykowala mojego chlopaka ze co "to z niego za facet skoro nie umie tego naprawic zaden facet" a jak na drugi dzien przyszlam z rowerem aby mi dopompowal kolo to az dętka poszla, alozyl nowa i skasowal 5zł za napompowanie !!!! do tego jest strasznie niemiły i mysli ze pozjadał wsyztskie rozumy! NIE POLECAM
podeszłam do Mytnika tylko z tego względu, że miałam blisko a na prędce potrzebowałam nie wiem jak to nazwac zakładki do łancucha... takie małe g.wienko żeby połączyć łancuch wielkosci paznokcia i skaowal mnie 10zl, do tego sanowna malzonka siedziala i krytykowala mojego chlopaka ze co "to z niego za facet skoro nie umie tego naprawic zaden facet" a jak na drugi dzien przyszlam z rowerem aby mi dopompowal kolo to az dętka poszla, alozyl nowa i skasowal 5zł za napompowanie !!!! do tego jest strasznie niemiły i mysli ze pozjadał wsyztskie rozumy! NIE POLECAM
Jak dla mnie to najgorszy sklep rowerowy w jakim byłem w trójmieście.
Co mnie drażni :
-strasznie wyśrubowane ceny (komplet klocków rowerowych na jedno koło kosztował mnie 18 zł - klocki jakieś No Namy bez opakowania logo firmy itd.
-wciskanie najgorszego szajsu
-"szef" przy mnie wymieniał kobiecie oponę i dętkę
skasował 2 zł za pompowanie.
-strasznie mały wybór części
Osobiście nie polecam tego sklepu.
Co mnie drażni :
-strasznie wyśrubowane ceny (komplet klocków rowerowych na jedno koło kosztował mnie 18 zł - klocki jakieś No Namy bez opakowania logo firmy itd.
-wciskanie najgorszego szajsu
-"szef" przy mnie wymieniał kobiecie oponę i dętkę
skasował 2 zł za pompowanie.
-strasznie mały wybór części
Osobiście nie polecam tego sklepu.
Mytnik od lat jest najgorszym sklepem w trójmieście, nie wiem co w tym dziwnego, na taką opinie pracował sobie dość długo, jak ktoś przyjdzie klient najchętniej dał by mu w pysk albo powiedział czego tu !!! aż dziwne ze sie takie coś utrzymuje, byłem dwa razy i jak kupowałem opony to do mnie czemu takie tanie i z jakimiś pretensjami, u żuchlińskiego też ceny są wygórowane ale tam to już obsługa jest na co innym poziomie, u Mytnika trochę kultury by się przydało, widać mają wszystko w D****