Widok

sklep Zabka w gdansku stogi ul.Pawia 4

Ajent sklepu Zabka przy ul.Pawiej na Gdanskich Stogach zenada sprawiawrazenie ,ze umiera po wejsciu do sklepu i powiedzeniu dzien dobry milczenie,na powiedzeniu dowidzenia rowniez, zapytanie gdzie znajduje sie dany towar na polce wskazuje go noga bo niechce mu sie schulic,traktuje klienta jak zero czyli nul co on tam wogole robi ,laske ze zyje !!!!makabra 4 razy zostalamtak potraktowana,czzby jeszcze za mala konkurencja.....Pozdrawiam szefostwo sieci ZABKA,-
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mialem podobnie pare razy Wielki szef czy wielkie G---o nie majace pojecia o handlu czy wogole pracy,peace nalezy szanowac a nie z niej drwic.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie samo odniosłam wrażenie! Już tam nie chodzę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie lubie sklepów gdzie pracownicy nie szanują klientów. Gdybym poszła do takiego sklepu, nie byłoby odpowiedzi na moje dzień dobry, pracownik nie chciałby z czymś pomóc, to najzwyczajniej naładowałabym pełno rzeczy do koszyka, podeszłabym do kasy, zostawiła koszyk z rzeczami i wyszłabym ze sklepu. A niech pracownik sobie odkłada wszystko na miejsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem tam ostatnio i nic negatywnego nie zauważyłem, poprosiłem o coś o to dostałem zapłaciłem i wyszedłem bez nagetywnych emocji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pytanie czy był to owy szef? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt. Gbur jakich mało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Stogi

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

do góry