Widok
a tak tylko, zresztą czy to ważne?
ps. jak na 17, to masz całkiem niezły gust w kwestii muzyki, poza tym, zdziwiło mnie, to, że zarzuciłeś mi wiek z góry i kwestię mojego wysławiania, na podstawie znaków interpunkcyjnych, jeśli sam masz 17, to jakoś mi to nie pasuje, że czepiałbys się takich rzeczy, ot tyle i już!
;P
ps. jak na 17, to masz całkiem niezły gust w kwestii muzyki, poza tym, zdziwiło mnie, to, że zarzuciłeś mi wiek z góry i kwestię mojego wysławiania, na podstawie znaków interpunkcyjnych, jeśli sam masz 17, to jakoś mi to nie pasuje, że czepiałbys się takich rzeczy, ot tyle i już!
;P
Jestem ponad pokolenie, ha :P a co do muzyki to uwielbiam starego rocka. Wlasnie najbardziej knopflera :) ale zeppelinow, floydow, ccr, steppenwolfa, creamow, claptona i wieeele innych tez uwielbiam :) prosze pana? To nie ja mam 32 lata ;D tak jakos piszesz jak nastolatka, stad zarzuty co do wieku :)
Jak bym była nastolatką, to bym nie wiedziała, nie poznała, że jesteś ponad wiek ;P
ps. bój, się, żebym nie zaczęła rozwijać swojego analitycznego myślenia podczas rozmowy z Tobą, nie wydaje mi się, że pisze jak nastolatka, no ale cóż...
też mogła bym tak stwierdzic o Tobie, ale nie podejmuje zbyt szybkiej oceny danego "osobnika"
;P
oceniam po dłuższej chwili rozmowy, wtedy lepiej trafić w sedno
Ot co!
pozdrawiam ;)
ps. bój, się, żebym nie zaczęła rozwijać swojego analitycznego myślenia podczas rozmowy z Tobą, nie wydaje mi się, że pisze jak nastolatka, no ale cóż...
też mogła bym tak stwierdzic o Tobie, ale nie podejmuje zbyt szybkiej oceny danego "osobnika"
;P
oceniam po dłuższej chwili rozmowy, wtedy lepiej trafić w sedno
Ot co!
pozdrawiam ;)
Kunai używany był jako broń przez ninja, bo oni wykorzystywali jako broń przedmioty codziennego użytku (duża dostępność).
Czy jest to dobra rzutka? A czy 40 cm narzędzie ogrodnicze wykorzystywane jako hak lub łom może być dobrą rzutką?:))
Rzucać można wszystkim, ale kunai to bardziej broń improwizowana niż miotana;)
Moda na kunai pochodzi z Naruto. Jeśli spojrzysz na gry i filmy sprzed Narutu jako rzutek używa się tam shurikenów.
Użycie rzutki na ulicy?:d
Na ulicy nie prowadzi się walki na dystans;) Wyrzucenie swojej broni nie jest rozsądne i może wkurzyć przeciwników (pojedyncze osoby zazwyczaj nie szukają zaczepki). Rzucanie nożem nie jest postrzegane jako technika obronna:)
Chciałbym zobaczyć jak się tłumaczysz przed sądem, że wcale nie zabiłeś tego pana w sportowym stroju bronią używaną przez płatnych zabójców, ale potknąłeś się i japoński szpadel który właśnie niosłeś na wystawę starożytnych narzędzi rolniczych wyślizgnął ci się z rąk i wbił w przechodnia:d
Czy jest to dobra rzutka? A czy 40 cm narzędzie ogrodnicze wykorzystywane jako hak lub łom może być dobrą rzutką?:))
Rzucać można wszystkim, ale kunai to bardziej broń improwizowana niż miotana;)
Moda na kunai pochodzi z Naruto. Jeśli spojrzysz na gry i filmy sprzed Narutu jako rzutek używa się tam shurikenów.
Użycie rzutki na ulicy?:d
Na ulicy nie prowadzi się walki na dystans;) Wyrzucenie swojej broni nie jest rozsądne i może wkurzyć przeciwników (pojedyncze osoby zazwyczaj nie szukają zaczepki). Rzucanie nożem nie jest postrzegane jako technika obronna:)
Chciałbym zobaczyć jak się tłumaczysz przed sądem, że wcale nie zabiłeś tego pana w sportowym stroju bronią używaną przez płatnych zabójców, ale potknąłeś się i japoński szpadel który właśnie niosłeś na wystawę starożytnych narzędzi rolniczych wyślizgnął ci się z rąk i wbił w przechodnia:d
hahahahahah no to by bylo ciekawe :) do obrony mi to raczej nie potrzebne, poprostu lubie rzucac, a co do tych plecow to naprawde zartowalem ;)
tak wiem, że kunai bylo narzedziem rolniczym ,ale teraz mozna dostac juz w roznych ksztaltach i raczej zrobione na noze :) naruto ? nigdy w zyciu nie ogladalem, nie gralem, nawet nei wiem o co chodzi hehe. a zainteresowanie kunaiami raczej z niezniszczalnych. chociaz wiem ze nie rzucali tam nimi naprawde hehe. niemniej jednak fajny wygląd i mozliwe ze niezle sie tym rzuca, bo dosc ciezka glownia.
Ktoświe gdzie dostanę? :)
tak wiem, że kunai bylo narzedziem rolniczym ,ale teraz mozna dostac juz w roznych ksztaltach i raczej zrobione na noze :) naruto ? nigdy w zyciu nie ogladalem, nie gralem, nawet nei wiem o co chodzi hehe. a zainteresowanie kunaiami raczej z niezniszczalnych. chociaz wiem ze nie rzucali tam nimi naprawde hehe. niemniej jednak fajny wygląd i mozliwe ze niezle sie tym rzuca, bo dosc ciezka glownia.
Ktoświe gdzie dostanę? :)
chodzi mi o cos takiego konkretnie(w sensie wyglad):
http://www.unitedcutlery.com/ProductDetail.aspx?itemno=UC2772&cat=LC
http://www.unitedcutlery.com/ProductDetail.aspx?itemno=UC2772&cat=LC
to może takie?
http://allegro.pl/kunai-x3-naruto-etui-wstazka-anime-i1391507085.html
czy chodzi o jakieś orginalne?
ps. dokładnie takie mają być jak te co dałeś linka? i żadne inne?
http://allegro.pl/kunai-x3-naruto-etui-wstazka-anime-i1391507085.html
czy chodzi o jakieś orginalne?
ps. dokładnie takie mają być jak te co dałeś linka? i żadne inne?