Widok

sklepy przemysłowe

Karczemki Temat dostępny też na forum:
Czy oprócz spożywczaków są w Kokoszkach jakieś inne sklepy? Drogerie, odzieżowe czy inne? Proszę o odpowiedź i ewentualne opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gosia
masz carrefoura na kokoszkach z podstawowymi rzeczami, warzywniak z mydłem itp. obok delikatesów wiejskich; nie są potrzebne bo na piechotę przez kładkę nad obwodnicą jest pełno marketów--z kokoszek do auchana idzie się 25 minut normalnym krokiem
z tego co ja sie orientuje to u nas na kokoszkach jest wiocha i nic poza spozywczakami nie ma ;) drogeria najblizej to chyba Auchan i Matarnia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i ciemno,ciemno,ciemno..... a super ciemno i bez chodników na Karczemkach ....a teraz to samo błoto..ehhhNiech szybciej oddadzą tę szkołę
PS : a co z tym lidlem? będzie?
no ale jak czasami czegos zabraknie to trzeba specjalnie do auchan jechac... :( a cos mi sie obilo o uszy ze jest jakis lumpeks. gdzie dokladnie? i czy warto odwiedzic? jakie maja ciuszki i ceny?
A ja myślę, że przydałby się jakiś prawdziwy warzywniak na Karczemkach;-)
No wlasnie co z tym lumpeksem? ktos cos wie?
lumpeks jest na ulicy transportowców, Wiem, że w środy jest nowy towar i jakieś przeceny w poniedziałki i wtorki. Towar jest wyceniony- byłam raz więc ciężko mi się wypowiedzieć o jakości.

Inne tematy z forum Kokoszki

Błoga Bysewska (4 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

do góry