Widok
sklepyMerkus
To jest obraza,co dzieje się na stoisku warzywnym na osiedlu Fikakowo.Az się nie chce kupować.Owoce nie świeżej jakości,bród,dużo zgniłych odpadów które nadają się do utylizacji są sprzedawane za tak ciężko zarobione pieniądze .Kto jest odpowiedzialny za taką brzydotę.Nie chce mi się tam przychodzić.fe fe fe
Kilka miesięcy temu zwróciłam uwagę kierowniczce sklepu, że warzywa, owoce są zgnite, nieprzebrane, są bardzo złej jakości. na miesiąc pomogło. Niestety znów mamy to samo. Owoce z pleśnią!!!
Może warto zainteresować taką sytuacją sanepid? czy osoba odpowiedzialna za to stanowisko powinna zmienić pracę w trybie natychmiastowym?
Może warto zainteresować taką sytuacją sanepid? czy osoba odpowiedzialna za to stanowisko powinna zmienić pracę w trybie natychmiastowym?
Anonim nie do końca jesteś anonim. Masz interes własny w tym co wypisujesz .Nie obrażaj panie tam pracujące.Jestem klientką tego sklepu i to stek bzdur które są wypowiadane na tym forum.Jakość i świeżość doświadczam codziennie jak się nie podoba idż tam, gdzie ją masz.Skup się na własnym domu rodzinie ugotuj cos dobrego. Pogadaj o swoich problemach z nimi. Widzę ,że jesteś samotną duchowo osobą szukajacą problemów u innych
Powodzenia
Powodzenia
Jestem Klientką i to co czytam to stek bzdur.Nie ja jedna robię w tym sklepie zakupy i mogę się wypowiedzieć ,że osoba która to takie głupoty pisze to chyba ma interes własny ,żeby szkodzić wizerunkowi tego sklepu.Jestem codziennie i widzę jakość i świeżość czego nie mogę powiedzieć o innych sklepach.Jak się nie ma z kim rozmawiać w domu to jest to.Wylewa się swoje zgorzkniałe życie na forum