Widok

skończy się w sądzie

Najgorszemu wrogowi nie poleciłbym tego szpitala. Miałem wykonywaną operację u nich przez doktora L. ich laryngologa i ostatecznie czeka mnie ponowne cierpienie podczas poprawki tego co zepsuł pan L.. Podczas rozmowy z dyrektorem kliniki z Panem K. usłyszałem, że skoro jestem niezadowolony to mam to zgłosić do tvn-u i może oni pomogą!!! To jest kpina to co tam się dzieje. Żałuję, że już na początku się nie wycofałem kiedy to zagubiono/pomylono probówki z krwią i wezwano mnie na ponowne pobranie!!! SKANDAL!
Całą sprawę opisałem w Regionalnej Izbie Lekarskiej i ma być przeprowadzone dochodzenie. Po weekendzie wybieram się do adwokata i postaram się udowodnić moje 100% racji przed sądem.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: -

jakość usług: 1

czas oczekiwania: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również nie jestem zadowolona z usług Kliniki. Jak rozwinęła się sytuacja u Pana? Czy mogę prosić o kontakt, poczta: mucha666555@wp.pl
my również mamy złe doświadczenie z Clinica
mąż miał zwichnięty bark-poddał się zabiegowi
zabieg OK,ale chirurg zostawił wszyty GAZIK :(((
8 m-cy sączyła sie ropa,zrobiła sie przetoka ,a Clinica(zgodnie z umowa)nie poczuwała sie do dalszego leczenia
dopiero po 8 m-cach, rana nagle przestała ropieć, utworzył sie twardy"guz"-po rozcięciu okazało sie ,że to pozostawiony gazik
kier kliniki aż się prosi o korektę-podejście do pacjenta/klienta karygodne.
PODPISUJĄC UMOWĘ Z CLINIKĄ NALEŻY ZADBAĆ O SIEBIE-
-UMOWA JEDYNIE ZABEZPIECZA CLINIKĘ PRZED ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
do góry