Widok

skradziono rower SREBRNY UNIBIKE

Wrzeszcz Górny Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Dnia 22 czerwca (środa ) 2011r o godzinie 13:32 z pod wydziału chemii UG przy ul. Sobieskiego został skradziny ROWER UNIBIKE VOYAGER, DAMKA KOLORU SREBRNEGO Z DOCZEPIANYM CZARNYM KOSZYKIEM ORAZ SREBRNYM UCHWYTEM NA BIDON.
Jeżeli ktoś posiada jakiekolwiek informacje proszę o kontakt pod numerem GG : 10015059

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-sportowy/rower-ktokolwiek-widzial-ktokolwiek-wie-ogl3890113.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaki numer ramy? Przecież nikt normalny nie będzie zatrzymywał każdego rowerzysty jadącego na podobnym rowerze.
a będziesz zatrzymywał, odwracał rower do góry kołami i sprawdzał numer ramy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak będzie stał przy sklepie to z chęcią sprawdzę nr ramy a tak po samym wyglądzie nikt nie będzie nikogo zatrzymywał. Jak właściciel nie ma nr ramy to roweru nie odzyska nawet gdyby rower ukradł sąsiad.
współczuję Ci dziewcze drogie ale juz możesz rozgladać się za"nowym"rowerem.Drugiego nie kupuj za 1500 pln a zwykłego stalowca,byle jechał i nikt się nie połakomi na takiego.Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolego bzdury wypisujesz.
Mi ukradli właśnie tani stalowy rower.
chyba jacyś desperaci ukradli stalowy tani rower,jednak ryzyko kradzieży jest jak 100:1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rowery

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

do góry