Widok
skup elektrośmieci - gdzie w Gdańsku?
czy ktoś się orientuje czy są jeszcze w gdańsku miejsca gdzie płacą za przywiezione elektorośmieci (monitory, tv, drukarki itp.)?
w sumie bardziej zależy mi tym aby ktoś odebrał je ode mnie z domu, wiec ewentualnie czy ktoś zna może firmę która takowy sprzęt za darmo z domu odbierze?
w sumie bardziej zależy mi tym aby ktoś odebrał je ode mnie z domu, wiec ewentualnie czy ktoś zna może firmę która takowy sprzęt za darmo z domu odbierze?
Panta bezpłatnie odbiera z domu/firmy zużyte sprzęty elektroniczne i elektryczne, wnosi się jedynie opłatę potwierdzającą przekazanie sprzetu do zakładu recyklingu przez osobę prawną 1,08zł. Dane kontaktowe http://www.panta.gda.pl tel. 58 340 03 40, są w Brzeźnie na Uczniowskiej 52.
Jest jeszcze jedna firma w Gdańsku na Żabiance tylko nie znam adresu ani nazwy. Kiedyś zawoziłam im stary TV, opłaty nie brali żadnej. Nie wiem czy sami odbierają sprzęty z domu.
Jest jeszcze jedna firma w Gdańsku na Żabiance tylko nie znam adresu ani nazwy. Kiedyś zawoziłam im stary TV, opłaty nie brali żadnej. Nie wiem czy sami odbierają sprzęty z domu.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
w dziurawych skarpetkach.