Widok

skup elektrośmieci - gdzie w Gdańsku?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
czy ktoś się orientuje czy są jeszcze w gdańsku miejsca gdzie płacą za przywiezione elektorośmieci (monitory, tv, drukarki itp.)?

w sumie bardziej zależy mi tym aby ktoś odebrał je ode mnie z domu, wiec ewentualnie czy ktoś zna może firmę która takowy sprzęt za darmo z domu odbierze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli się nie mylę to chyba firma PANTA co jakiś czas organizuje objazdowe zbiórki elektrośmieci . Ewentualnie samemu można się do nich pofatygować . Firma mieści się w Brzeźnie .
"Bez godzin i bez kalendarzy
Długością dni i zmiennością zdarzeń
Odmierzam czas, nie używając dat . "
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panta bezpłatnie odbiera z domu/firmy zużyte sprzęty elektroniczne i elektryczne, wnosi się jedynie opłatę potwierdzającą przekazanie sprzetu do zakładu recyklingu przez osobę prawną 1,08zł. Dane kontaktowe http://www.panta.gda.pl tel. 58 340 03 40, są w Brzeźnie na Uczniowskiej 52.

Jest jeszcze jedna firma w Gdańsku na Żabiance tylko nie znam adresu ani nazwy. Kiedyś zawoziłam im stary TV, opłaty nie brali żadnej. Nie wiem czy sami odbierają sprzęty z domu.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Inwestowanie w nieruchomości. (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam odłożoną pewną sumę pieniędzy i zastanawiam się nad inwestycją w...

sklepy z meblami sosnowymi (4 odpowiedzi)

Witam, może ktoś mógłby mi doradzić, gdzie w Trójmieście znajdę porządny sklep z meblami...

żelazko, pralka, odkurzacz (15 odpowiedzi)

hej, właśnie wprowadzam się do swojego mieszkania. szukam jak w temacie żelazka, pralki i...

do góry