Widok

skup złota w gdańsku

Inne Temat dostępny też na forum:
Witam, czy wiecie, gdzie najkorzystniej można sprzedać złotą obrączkę? czy w grę wchodzi tylko sprzedaż jako złom?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ale skupów powymieniałeś:)))
Tylko, który najlepszy.....
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
ten drugi jest najdroższy... mają najwyższą cenę...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś był w pasażu królewskim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Mariackiej na pewno skupują ( vis a vis bramy Mariackiej).
Wydaje mi się, że także pod filarami i w hali targowej.

Ceny takie jak podał kolega wyżej :) jak sądzę.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze możesz to zrobić poprzez portale on-line.
Polecam sprawdzony portal Skupzlota24.pl . Skupują nie tylko złote monety i sztabki, również biżuterię udało mi się u nich sprzedać.

kliknij tutaj i sprawdź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MoneyNow np we Wrzeszczu na grunwaldzkiej, 3 razy tam sprzedawałam różne złote rzeczy zawsze ok 1500 zł dostałam, a niby to były drobiazgi, także polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
AMBAGOLD, może ABRAKADABRAGOLD inwestował w złoto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Józef Bąk skupuje. Jest z trójmiasta ale namiarów dokładniejszych szukaj w google
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
MoneyNow skupują złoto jako złom i dożo nie dają. Mi słabo wycenili złoty pierścionek z 3 brylantami :/
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
Biżuterię z brylantami drogo tylko się kupuje. Podejrzewam, że w przypadku sprzedaży nawet certyfikat specjalnie nikogo nie interesuje. W każdym razie jego posiadanie jest umniejszone.

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marcin Plichta też skupuje Jest z trójmiasta ale namiarów dokładniejszych szukaj w google
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli wiesz, gdzie mieszkam... google nie będzie potrzebne :)))

Poleca http://www.skup-zlota.biz/ Ceny mają dobre i wszystko przebiegło bez żadnych problemów. Sprawdzony, bezpieczny i co najważniejsze rzetelny.
Ja polecam w Pruszczu Gdańskim - najlepiej dzwonić czy przyjechać i od razu można sprzedać złoto. Adres jest na serwisie http://zlotnikpruszcz.pl
Dobry skup jest na żabiance obok SKMki w pasażu handlowym , zawsze maja aktualne ceny. lombardukaszuba.pl to ich strona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
korzystnie i chyba najbardziej uczciwie wycenią w Pasażu Królewskim, nie polecam punktu skupu w Hali Targowej, poza tym prawie każdy złotnik- ale najpierw pochodź i popytaj. Ja niedawno sprzedawałam perścionek z oczkiem i najbardziej uczciwą cenę, zbliżoną do tej, za którą pierścionek sprzedałam dał facet w Pasażu Królewskim. W hali Targowej babka dawała za pierścionek z oczkiem 1/3 ceny, którą dostałam. Oczywiście pierścionek był sprzedawany jako złom złota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem jak jest w innych skupach ale w pasażu Królewskim waga jest nieco przekłamana. W Maxie na przymorzu moja złota bransoletka ważyła 8 gram , u nich 6,5g. Radzę porównywac ceny i wagi.
Myślę że trzeba porównywać skupy, będziemy mieli dobry punkt odniesienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można też w Mennicy Wrocławskiej we Wrzeszczu,na przeciwko Top meble w biurowcu.
do góry