Widok

skup złota w gdańsku

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witam, czy wiecie, gdzie najkorzystniej można sprzedać złotą obrączkę? czy w grę wchodzi tylko sprzedaż jako złom?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ale skupów powymieniałeś:)))
Tylko, który najlepszy.....
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6
ten drugi jest najdroższy... mają najwyższą cenę...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś był w pasażu królewskim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Mariackiej na pewno skupują ( vis a vis bramy Mariackiej).
Wydaje mi się, że także pod filarami i w hali targowej.

Ceny takie jak podał kolega wyżej :) jak sądzę.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze możesz to zrobić poprzez portale on-line.
Polecam sprawdzony portal Skupzlota24.pl . Skupują nie tylko złote monety i sztabki, również biżuterię udało mi się u nich sprzedać.

kliknij tutaj i sprawdź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MoneyNow np we Wrzeszczu na grunwaldzkiej, 3 razy tam sprzedawałam różne złote rzeczy zawsze ok 1500 zł dostałam, a niby to były drobiazgi, także polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
AMBAGOLD, może ABRAKADABRAGOLD inwestował w złoto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Józef Bąk skupuje. Jest z trójmiasta ale namiarów dokładniejszych szukaj w google
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
MoneyNow skupują złoto jako złom i dożo nie dają. Mi słabo wycenili złoty pierścionek z 3 brylantami :/
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
Biżuterię z brylantami drogo tylko się kupuje. Podejrzewam, że w przypadku sprzedaży nawet certyfikat specjalnie nikogo nie interesuje. W każdym razie jego posiadanie jest umniejszone.

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marcin Plichta też skupuje Jest z trójmiasta ale namiarów dokładniejszych szukaj w google
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli wiesz, gdzie mieszkam... google nie będzie potrzebne :)))

Poleca http://www.skup-zlota.biz/ Ceny mają dobre i wszystko przebiegło bez żadnych problemów. Sprawdzony, bezpieczny i co najważniejsze rzetelny.
Ja polecam w Pruszczu Gdańskim - najlepiej dzwonić czy przyjechać i od razu można sprzedać złoto. Adres jest na serwisie http://zlotnikpruszcz.pl
Dobry skup jest na żabiance obok SKMki w pasażu handlowym , zawsze maja aktualne ceny. lombardukaszuba.pl to ich strona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
korzystnie i chyba najbardziej uczciwie wycenią w Pasażu Królewskim, nie polecam punktu skupu w Hali Targowej, poza tym prawie każdy złotnik- ale najpierw pochodź i popytaj. Ja niedawno sprzedawałam perścionek z oczkiem i najbardziej uczciwą cenę, zbliżoną do tej, za którą pierścionek sprzedałam dał facet w Pasażu Królewskim. W hali Targowej babka dawała za pierścionek z oczkiem 1/3 ceny, którą dostałam. Oczywiście pierścionek był sprzedawany jako złom złota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem jak jest w innych skupach ale w pasażu Królewskim waga jest nieco przekłamana. W Maxie na przymorzu moja złota bransoletka ważyła 8 gram , u nich 6,5g. Radzę porównywac ceny i wagi.
Myślę że trzeba porównywać skupy, będziemy mieli dobry punkt odniesienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można też w Mennicy Wrocławskiej we Wrzeszczu,na przeciwko Top meble w biurowcu.

Inne tematy z forum Inne

Najlepsza karma dla kota (6 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...

Jak otworzyć sklep internetowy (85 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry