Widok

ślizgawka w Bojanie

Witam,

Informuję, że drogi gminne w Bojanie wymienione w tytule uniemożliwiają poruszanie się po nich w sposób bezpieczny,
Dzieci idące do szkoły narażone są na potłuczenia i złamania, droga do szkoły trwa bardzo długo.
Dzieci zanim dojdą do szkoły z odległych miejsc zamieszkania to są umordowane. Dorośli i dzieci, aby zdarzyć na autobus pokonują swoisty maraton z przeszkodami.

To skandal i narażanie ludzi na utratę zdrowia.

Jak można dopuścić, aby nie przejechała po drogach żadna solarka lub piaskarka, nie wspominając o jakości tych dróg, dziury fale Dunaju to mało powiedziane.
To nie jest cywilizacja tylko zaściankowo.
Treść tego komunikatu przekazuję na forum, aby inni mieszkańcy zajęli stanowisko.
Liczę z Państwa Strony na interwencje.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
a czego się tu spodziewać przecież to Bojano, za takiego posta narażasz się na lincz słowny, obelgi etc.
Mieszkamy w Burakowie gdzie burak burak batem pogania.
Tu miejscowi oraz włodarze w d*pie mają bezpieczeństwo tak żyli zawsze i to im nie przeszkadza.
A reszta "obcych" to przecież nowobogaccy którzy swoimi samochodami niszczą te wspaniałe dukty wiejskie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
marna prowokacja..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
no właśnie o ty napisałem.
Jeżeli uważasz że to prowokacja to to co jest napisane tyczy się też i ciebie.

Piszemy o drogach , chodnikach, dziurawych ulicach etc od lat i co się zmieniło nic!
Jedyny wniosek jest taki że części to nie przeszkadza pozostała części nauczyła się tu żyć bo i tak nie ma z kim i o czym gadać a reszta jak miała tak ma to w d*pie i żyje dalej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
,,Pojawili się wraz z początkiem nastania ery internetu, ale nie od razu zostali nazwani. Ostatnio zawrotną wręcz karierę robią wśród licznych memów i obrazków w sieci, stanowiąc jednocześnie poważne wyzwanie dla psychologów. Hejterzy bo o nich mowa nienawidzą wszystkiego i wszystkich"próbowałem założyć nowy wątek, ale chyba moderatorowi zależy na zaśmiecaniu tematów. Kochani olejcie prowokatorów, będzie przyjemniej, bez epietów, typu burak. ćwok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czyż więcej efektu nie przyniosłoby napisanie pisma do Urzędu, powiadomienie Radnych i Sołtysa zamiast informować mieszkańców o czymś co już wiedzą?
Każdy widzi, że jest niebezpiecznie, ale z drugiej strony liczy na innych, że to oni powiadomią odpowiednie osoby.
Polecam każdemu zawsze z rana - UŚMIECHNIJ SIĘ :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
na e-maile - kancelaria@szemud.pl nie nie reagują.Może ilość, zatkanie skrzynki, by ich zmobilizowało? Zawsze ta sama śpiewka. Nawierzchnia jest zmarznięta, potem po odwilży jest za mokro. Wysyłacie e-maile i zdjęcia, na wszelki wypadek będą dowody na żądanie odszkodowań.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to właśnie jest hejter i trol
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to własnie napisałam do gminy, trzeba się wykazać trochę błyskotliwością i nie chodzi tu o wasze opinie tylko o ludzi , zawsze chodzi o ludzi i jaki ich inni traktują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie! przecież mieszkacie na wsi! Oczekujecie polnych dróg posypanych solą i piachem?
W poście "droga jak ser szwajcarski" jest wątek o biegających osobach po tych drogach. Nie wstyd wam pisząc takie pierdoły? Ci ludzie nie przestali biegać im to nie przeszkadza. Naginają nawet po lodzie. Co innego dziury to rozumiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
zal mi was ludzie..spadac do miasta z powrotem..tutaj tylko na noc przyjezdzacie i sie duzo jeszcze chcecie udzielac? haha smiechu warte
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dokladnie. Wielkopanstwo z miasta z kredytami ma 3 pokolenia, cosie nie melduja w Bojanie bosie wstydza blach GWE. Chcecie asfaltu i chodnila pod dom, to alboplaccie tu podatki, albo won do miasta.

Wedlug spisu powszechnego, w Bojanie mieszka circa 3 razy wiecej luda niz jest zameldowanych. Nawet Kielno bija Nas na glowe, stad niemasie codziwic ze we wszelkich dzialaniach jestesmy na szarym koncu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co Ci da pisanie na forum? Weż w rękę telefon i dzwoń do gminy. Ludzie wypisują na forum, jakie to złe drogi mamy. Następni im przytakują. Przecież wszyscy widzimy, jak jest. Co z tego, że na forum będzie długi wątek i cała masa odpowiedzi od innych mieszkańców. Czy to pomoże? Nie!!! Ludzie, dzwońcie do gminy. Ja tak robię i jak narazie nikt się do mnie chamsko nie odniósł. Wręcz przeciwnie, jestem miło zaskoczony. Przepraszają i wysyłają sprzęt do równania lub odsnieżania. Może Ci, którzy spotykają się z chamskim zachowaniem ze storny urzędnikó powiinni spróbować zmienić ton rozmowy? Może można załatwić więcej prosząc spokojnie o onterwencję i przedstawiając logiczne argumenty, a nie od razu atakować? U mnie to działa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie też to działa i załatwiam wszystko od ręki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
uśmiałem się prawie do łez ....
więcej optymizmu, zima już się kończy.

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

do góry