Widok

usługi budowlane - niemcy - cennik

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
witam

dostalismy zlecenie na wykoananie prac remontowych w niemczech.

potrzebujemy cennika usług budowlanych w niemczech ( okolice hamburga)

mamy 48 godzin by przygotować wycenę
prosze pomóżcie !!!

podeślijcie jakiś cennik za usługi w euro !!!

z góry dziekujemy !!!

alimac3m@wp.pl
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 9
Koles na gewerbie ludzie zarabiaja 17,5 tys euro max ja jestem na rynku 15 lat i moje zarobki przecietnie to 16tys euro miesiac wiec co ty tu pie... olisz,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dzisiaj wziąłem 24/m2
Ale przy granicy z pl i płytki 60x60 lub 50x50 prosta robota -nakleić na stare
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dobrze trafisz to i 80 na godzinę wyjdzie a czasami i za 20 zycie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy od landu i ile pracy potrzebujesz ,za 25 jedli masz robote codziennie i czasami jeszcze trzeba pomocnika przyprowadzić to sobie policz ile na miesiąc wychodzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To 20 lat dajesz się dymać
Co ty gościu chżanisz 15 to dają na start a firma bieze od 25 do 30 euro od łuba
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to jak masz swoja robotę to 30 weżmiesz
Ja mam25 e na godzinę własna dzial.pl.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam 25 na wlasnej działalności
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wiec osle nie chodzi o to zeby siedziec 20 h i liczyc po 35, tylko przerobic 8 i efekty byly widoczne, poza tym 40 E/h z rachunkiem nie jest niczym nadzwyczajnym w niemczech. Firmy licza sobie roboczogodzine od 70 do 100 euro netto, niektore branze nawet duzo ponad 100.
Ale co tu pisac ludziom co to tylko chca byc zatrudnieni i miec auto na dojazd, ubranie i.t.p. oraz niczym sie nie przejmowac, dla nich sa stawki w okolicach 12 euro/h brutto.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
To mniej niż pl
Za 10 to z domu nie wychodze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To firma kasuje 50 euro za kazdego czlowieka zatrudnionego, z tego musi opłacić cały socjal plus ubezpieczenia bgbau, sokabau i daje 5 lat gwarancji z tąd ta stawka, pracownik ztrudniony ktorego w zasadzie nic nie interesuje dostaje 15-20euro
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

To minimalna

hańbą to jest tak kłamać, jak powiedziałem znajomym niemiaszkom po ile zarabiają Polacy w Niemczech to nie mogli dokończyć śniadania ze śmiechu

35 Euro za metr
Malowanie 5euro M2 a kafelki 25 lub 30 zależy od rodzaju m2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie oszukiwal bys chociaz Rodakow za 10 bys d*py nie ruszyl z kanapy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
20 euro na godzinę z językiem polskim haha ale beka z typa. Chyba że znasz dobrze niemiecki to zostaniesz 20 na godzinę I to prywatnie. Ale 30 do 50 euro chłopie to biorą niemcy z papierami majstra I chodz jest partaczem to wola jego za 50 niż Polaka fachowca za 20 nie mowie że tak jest zawsze ale zazwyczaj. Robię trochę znam język mieszkam w Dortmundzie I zam temat. Więc gosciu zejdz na Ziemie I pomysl trochę A nie klocisz się tu z ludźmi co piszą z sensem. Bo 18 na godzinę to jest maks dla fachowca jak robisz dla kogoś. Pytasz się o cenniki są strony niemieckie jak nie znasz języka jest coś takiego jak tłumacz google I sobie ogarnięty wszystko nygusie. Chvesz zarabiać pieniądze A ci się nie chce samemu zbadać rynku. Zalosny jesteś I dla mnie możesz mieć nawet 100 na godzine niech ci będzie jak najlepiej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ytr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry