Widok

służba zdrowia

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
szlag człowieka trafia, dostaję skierowanie na badania okulistyczne, których nikt nie chce wykonać albo nie wiedzą na czym to polega a wogóle dodzwonić się gdziekolwiek to szok, jak już królewna odbierze telefon to trzeba poczekać 15 minut zanim obsłuży kolejkę a potem ewentualnie odpowie że takich badań nie robią, moje pytanie jest może retoryczne ale czy w tym pieprzonym kraju coś się w końcu zmieni czy mamy padać przy pierwszej chorobie? bo żeby chorować trzeba mieć zdrowie ze stali i pełny portfel, rzygać się chce na samą myśl, człowiek jak stoi w rejestracji to ma ochotę walnąć w ten głupi łeb a potem jeszcze czekać aż szanowna pani doktor wypije kawkę i zje ciasteczko no i potem ewentualnie może przyjąć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moge Cię tylko pocieszyś,że w Ameryce jest jeszcze gorzej
leche mon cul

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie sami są sobie winni.

Prosty przykład.

Chciałem pójść do chirurga naczyniowego w ramach NFZ. Czas oczekiwania ok 3 miesięcy.

Zapytałem osobiście lekarza czy przyjmie mnie prywatnie. Umówił mnie na jutro. Koszt wizyty 150 zł.

Lekarze są gorsi od prostytutek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A to niby dlaczego ? Mamy taki chory system leczenia. To nie wina lekarzy. Zobacz na Norwegię gdzie nie ma czegoś takiego jak państwowa służba zdrowia i ponad 76 % osób (starszych i młodszych) jest zadowolona z tego, że szpitale zostały sprywatyzowane.
Dlaczego gorsi? Bo do części z nich można iść państwowo, a do prostytutek tylko prywatnie? to chyba jednak lepsi.

Inne tematy z forum Inne

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (12 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

do góry