Widok

śmieszna firemka

ceny (w porównaniu do większości agencji) jak w latach 90'tych- nawet 3x wyższe niż średnie ceny konkurencji!, jeden samochód, firma chyba składa sie z 2, czy 3 ludzi. Mają bardzo mało klientów, więc łatwo im sprawiać wrażenie, że szybko reagują na wezwania i mają bardzo "opiekuńczy" (to fakt-jako, że jest tych klientów niewielu) oraz bardzo bliski kontakt z każdym z nich.
Fajnie że mogą w ciągu dnia wpaść pare razy na kawę, ale na Boga nie za 150zł/mc! (płacę 40 u konkurencji za jeden sklep 30m2).
NIEPOLECAM
Moja ocena
Biuro Ochrony Fortis Security kategoria: Agencje ochrony
oferta: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 32
40 u konkurencji która pewnie nie wie gdzie sklep się mieści a dojazd do niego zajmuje od 40 min do 1,5 godziny... JAKA KASA TAKA USŁUGA.
Miałem usługę w takiej Warszawskiej firmie za 40 netto i zawsze była wtopa... A że wymieniana firma mała... to zarzut??? A Klopsa sklep faktycznie DUUUŻY.... CAŁE 30 METRÓW...
A tak na marginesie...
Mam tez wrażenie że Klops zaprzecza sam sobie... NIE POLECA ALE FIRMA SZYBKO REAGUJE NA WEZWANIE... Wygląda na śmieszny zarzut wystraszonej konkurencji????
Pozdrawiam Klopsa
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6
Konkurencja wie gdzie jest sklep, reaguje szybko (Chylonia), miałem już interwencje i nie narzekam. Nie napisałem, że szybko reagują, tylko, że sprawiają takie wrażenie- to dość istotna różnica. Ciekawe, jak się Pan zachowa w przypadku, kiedy patrol F., będzie miał interwencje w 2miejscach jednocześnie i nie zdoła dojechać do pańskiego lokalu na czas. To czego się czepiam najbardziej- jak Pan napisał sklep mam malutki, wiec nie widzę powodu by płacić za ochronę aż 150! )F. to jedyna firma z 5 z którymi rozmawiałem, która wyskoczyła z taka cena.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13
Tak za 40 złotych,ty udajesz ze im płacisz oni udają że cię chronią to jest właśnie śmieszne i pewnie zakład pracy chronionej czyli pan z grupą inwalidzką na patrolu interwencyjnym,wtedy to ich stać na 40 zł.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
"Tak za 40 złotych,ty udajesz ze im płacisz oni udają że cię chronią to jest właśnie śmieszne i pewnie zakład pracy chronionej czyli pan z grupą inwalidzką na patrolu interwencyjnym,wtedy to ich stać na 40 zł."

swietnie ujete :D
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnie się rozglądam w poszukiwaniu ochrony w okolicy, ale takiej realnej ochrony. I strasznie mnie ten wątek rozbawił. Już oczami wyobraźni widzę jak ten patrol za 40 zł/m-c gna na złamanie karku na interwencję :))))

Nie jestem zwolennikiem przepłacania, no ale nawet na logikę to za 40 zł to się za dużo spodziewać nie można.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry