Widok
Sa dobre, tylko zalezy kto je zaplecie i na jakich czesciach...tandety nie oplaca sie zaplatac... a np. przy wymianie piasty czy obreczy zwracam szczegolna uwage na stan nypli..(polowe z nich trzeba wymieniac). Ogolnie to budowanie kol z pojedynczych czesci to fajna sprawa. przez to kola sa w pewnym sensie niepowtarzalne, mozna za względnie dobre pieniadze zlozyc naprawde lekkie kola. Jednak jesli mamy zaplesc kola za mniej wiecej 600zl, juz lepiej polecic zestaw mavica crossride. :)
Co do samych programow to uzywalem spokemana i dtswissa. w dt nie bylo niestety niektorych obreczy a w spokemenie zdazalo sie ze robil bledy...
Co do samych programow to uzywalem spokemana i dtswissa. w dt nie bylo niestety niektorych obreczy a w spokemenie zdazalo sie ze robil bledy...
moje skłądaki mają coś ze 3-4 lata, nigdy nie były centrowane i nie wymagają centorowania bo nadal są porste :) a to dlatemu ze skłądał je człowiek znający się na tym a nie jakiś automat z tensiometrem.
żaden program nie pomoże zbudować profesjonalnie koła :P tu trzeba doświadczenia (ja go ni emam niestety...)
żaden program nie pomoże zbudować profesjonalnie koła :P tu trzeba doświadczenia (ja go ni emam niestety...)