Widok

spacerowa

Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
CO to ma być???? dlaczego jechałem 50 minut do oliwy??? Dlaczego światła przy zoo działają źle? kto za to odpowiada? Kto wydał zgodę na zmianę działania świateł? nie ma winnych, a kto cierpi? wszyscy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak,zgadzam sie z tym,korki teraz sa nawet jak nie ma godziny szczytu,jakis kretyn cos zmienił a cierpia zwykli ludzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie, źle ustawione światła są powodem korków. Dodatkowo przestawili jeszcze światła na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej z Opata Rybińskiego oraz Grunwaldzkiej z Pomorską. Od momentu tej zmiany korki ( te na Opara i Pomorskiej) się wydłużyły. Dodatkowo ustawili sygnalizator na wysepce na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Pomorska co uniemożliwia opuszczenie skrzyżowania i wjechania w Pomorską...nie wiem po co te zmiany było w miarę dobrze jest gorzej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
powodem jest awaria petli indukcyjnych sygnalizacji karwienska i opacka i dzialanie sygnalizacji w trybie awaryjnym, ciekawe kiedy problem zostanie usuniety, rano od dwoch dni korki sa koszmarne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Dodatkowo przestawili jeszcze światła na skrzyżowaniu Grunwaldzkiej z Opata Rybińskiego oraz Grunwaldzkiej z Pomorską. Od momentu tej zmiany korki ( te na Opara i Pomorskiej) się wydłużyły. Dodatkowo ustawili sygnalizator na wysepce na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Pomorska co uniemożliwia opuszczenie skrzyżowania i wjechania w Pomorską...nie wiem po co te zmiany było w miarę dobrze jest gorzej!"

Witamy w rzeczywistości zwanej Tristar.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzis rano plynnie, chyba juz usuneli awarie bo swiatla dzialaly.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie

do góry