Widok

spotkanie maluszków - czy znajdą się chętni?

Witam,
Jestem z Gdańska (Morena). Mam 2 dzieci - Pawełek ma 1 rok i 7 miesięcy, a Agatka 3 miesiące. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim. Jestem w trakcie rozprawy rozwodowej.
Chętnie spotkałabym się z jakimś rodzicem i maluszkiem (lub maluszkami) - szukam przyjaciół dla synka, no i znajomych dla siebie. Mały jest bardzo nieśmiały. Ja obecnie jestem na urlopie macierzyńskim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, z której czesci moreny jesteś?? Ja wprawdzie nie mam jeszcze dzieci, ale opiekuję się codziennie prawie 3latkiem i 5 miesięcznym maluchem(okazjonalnie). Chętnie bym Ci w jakiś sposób pomogła (spotkanie, rozmowa, internetowe pogaduchy) Pozdrawiam ciepło
Witam,
Kiedyś to nazywano osiedle C. To jest ul.Burgaska - tuż obok tego dużego przedszkola i drugiego prywatnego - po policji.
ja sama mieszkam w okolicach wileńskiej, a maluchami opiekuje się na osiedlu królewskie wzgórze, więc to w sumie niedaleko:) Bywamy na bulońskiej na placu zabaw :)
możemy się kiedyś umówić - tel. napisalam w wątku o rzeczach dla małego dziecka. pozdr.
jak bedziesz miała ochotę to daj znać np. na forum :)
na placu zabaw bywamy dość często (prawie codziennie), zazwyczaj w godzinach 11-12. Jakbyś zobaczyła kobietę z maluchem w chuście ganiającą za trochę starszym - to ja ;-). W innych miejscach dołączają do nas 2 jamniki - rudy i czarny.
Kurcze akurat mam urlop do 8 maja u moich maluchów i nie bywam tam teraz:(