Widok
sprostowanie
Chciałabym sprostować informacje dotyczące zajęć języka angielskiego. W naszym przedszkolu roczny kurs wraz z podręcznikiem kosztuje 680 zł bez znizek, a są i takie. Biorąc pod uwagę fakt, iż mamy zajecia 3x tyg przez 9.5 m-ca w roku, to cena podana w powyższym wpisie, 80 zł za miesiąc, jest nieprawdziwą.
Proponuję niejasności wyjasniać osobiście i u żródła, a rynek badać uwzględniając więcej niz jeden czynnik.
Wirtualny świat przeyjmuje wszystko, nawet błedy ortograficzne nie bolą.( NIEOBOWIAZKOWE- nie z przymiotnikami piszemy łącznie)
Trzymajmy się zatem faktów i zasad polskiej ortografii.
Agnieszka Eysymontt-Nawrot, organizator i lektor j.angielskiego w przedszkolu "Wesoły Ul".
Proponuję niejasności wyjasniać osobiście i u żródła, a rynek badać uwzględniając więcej niz jeden czynnik.
Wirtualny świat przeyjmuje wszystko, nawet błedy ortograficzne nie bolą.( NIEOBOWIAZKOWE- nie z przymiotnikami piszemy łącznie)
Trzymajmy się zatem faktów i zasad polskiej ortografii.
Agnieszka Eysymontt-Nawrot, organizator i lektor j.angielskiego w przedszkolu "Wesoły Ul".
Moja ocena
Przedszkole nr 85
kategoria: Przedszkola
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: -
wyposażenie: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.5
* maksymalna ocena 6
Nie rozumiem tych komantarz. Po pierwsze zajęcia są dodatkowe, a nie obwowiązkowe. Koszt 680 zł za 9,5 m-c zajęć, 3 razy w tygodniu. Wychodzi po 71,57 zł za m-c, a przy średnio 12 zajęciach w miesiącu 5,96 zł za zajęcia. Jeżeli w innych przedszkolach jest to 50 zł za miesiąc zajęć i wiemy, że są zajęcia 2 razy w tygodniu(tak słyszałam np. o przedszkolu na Kołobrzeskiej) co daje średnio 8 zajęć w miesiącu to koszt jednych zajęć wynosi 6,25. Wiec chyba jest to na tyle prosta matematyka, że chyba każdy dorosły potrafi to sam policzyć, co jest droższe. Czytając komentarze z obelgami i wulgaryzmami pod adresem przedszkola, pracowników jestem przerażona- gdzie ty rodzice mają klasę i przyzwoitość, czego uczą w ten sposób swoich dzieci (oczywiście jestem świadoma, że dzieci forum nie czytają, ale...), niech wypowiedzą się osobiście, a nie na forum internetowym.
Moje dziecko bardzo sobie chwali angielski z Panią Agnieszką. Pozdrawiam
Moje dziecko bardzo sobie chwali angielski z Panią Agnieszką. Pozdrawiam
widać pisze to koleżanka chcąca wybielić wizerunek pani nauczycielki, przedszkole 85 jest państwowe i nie rozumiem czemu jedna nauczycielka ma monopol na angielski, sama winduje ceny i jakby powiedziała 900 zł za semestr to też by pani dziecko chodziło ? pisząc o cenach w przedszkolu 85 za angielski nikt nie obraża pani nauczycielki jedynie podaje fakty, a jak widać po ilości dzieci uczęszczających w tym roku na angielski (jest ich mniej) nie stać rodziców na taką kwotę 680 zł i to wybulić na raz czy też w dwóch ratach, trzeba patrzeć realnie na sytuację jaka jest w państwowym przedszkolu a nie żeby tylko się dorobić
Nie jestem koleżanką Pani Agnieszki, piszę tylko moje zdanie. Rozumiem, że nie których rodziców nie stać... dla mnie również był to spory wydatek, wymuszający pewne wyrzeczenia. Rzeczywiście byłoby o wiele łatwiej płacić np. co m-c. Jednak zdecydowałam się na angielski i nie żałuje- córecza lubi Panią Agnieszkę, nauczyła się wielu piosenek i słowek (sama jestem miło zaskoczona poziomem). Pomimo podejrzeń o cheć wybielenia przedszkola czy pracujących tam nauczycielek bedę dalej mówiła i pisała podkreślając, że jest to miejsce (i osoby) godne polecenia.