Widok
kurcze herbatke kupowalam w rosmanie - ale z tego co wiem tez sa w apteach (ale chyba w rosmanie po 11 zł a w aptece po ok 16-17..)
a grape water kupowal Maz - niestety nie pamieta gdzie (chociaz to bylo moze z m-c temu...) ale wydaje mi sie ze w aptekach dostaniesz ale moze podpytaj u nas na watku bo ktos tam ostatnio o tym pisal
a grape water kupowal Maz - niestety nie pamieta gdzie (chociaz to bylo moze z m-c temu...) ale wydaje mi sie ze w aptekach dostaniesz ale moze podpytaj u nas na watku bo ktos tam ostatnio o tym pisal
Kasia - znam to :P Gabryś był na tym mleku, dzięki niemu pozbył się masakrycznych kolek (często trwających nawet 6 godzin)
ALE
pojawiły się problemy z kupą :/
na zwykłym Bebiko 1 robił kupki nawet 5-6 razy dziennie (nawet w szpitalu, przy antybiotyku i w domu biorąc różne leki w tym antybiotyk)
Bebilon Comfort - i kupa co 3-4 dni, codzienne stękanie, prężenie się, popłakiwanie, wiercenie się itp...
od ok. miesiąca jesteśmy na Bebilonie Pepti - niestety kupa dalej jest co 3-4 dni :/ ale przynajmniej nie jest już taka kleista, ciągnąca jak na Comforcie :P
Gosia - dawać pić po KAŻDYM karmieniu sztucznym mlekiem? (u nas wychodzi 3 razy dziennie) :P
ALE
pojawiły się problemy z kupą :/
na zwykłym Bebiko 1 robił kupki nawet 5-6 razy dziennie (nawet w szpitalu, przy antybiotyku i w domu biorąc różne leki w tym antybiotyk)
Bebilon Comfort - i kupa co 3-4 dni, codzienne stękanie, prężenie się, popłakiwanie, wiercenie się itp...
od ok. miesiąca jesteśmy na Bebilonie Pepti - niestety kupa dalej jest co 3-4 dni :/ ale przynajmniej nie jest już taka kleista, ciągnąca jak na Comforcie :P
Gosia - dawać pić po KAŻDYM karmieniu sztucznym mlekiem? (u nas wychodzi 3 razy dziennie) :P
oddam Bebilon AR
Oddam puszkę mleka Bebilon AR przeciw ulewaniu . Mleko to jest ważne jeszcze przez 4 tygodnie ( tzn. 23.08.2010 r, zostało otwarte ). Puszka jest otwarta, ponieważ dwukrotnie robiłam to mleko mojemu synowi, ale niestety ma na nie uczulenie. W związku z tym puszka jest niemalże pełna, więc szkoda aby mleczko się zmarnowało skoro inny Bobas może zjeść je ze smakiem smile
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail : malwinka19rak@interia.pl
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail : malwinka19rak@interia.pl