Widok
Sara, Lidia, jesteście zadowolone z mleczka ?? Faktycznie kolek brak ?
Moja jest na zwykłym bebilonie, kolek nie ma, ale bidula strasznie dużo stęka, pręży się i chcę z lekarzem porozmawiać o zmianie mleczka na bebilon comfort, tylko nie wiem czy jest sens, czy mleczko coś daje ??
Moja jest na zwykłym bebilonie, kolek nie ma, ale bidula strasznie dużo stęka, pręży się i chcę z lekarzem porozmawiać o zmianie mleczka na bebilon comfort, tylko nie wiem czy jest sens, czy mleczko coś daje ??
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
uuu to nie wiedziałam. Mała zjada mało bebilonu, bo tylko w nocy dostaje dwa razy po 60ml.
ale zacznę ją przepajać, bo żal mi Maluszka jak tak stęka i stęka i zanim bączki puści i zrobi kupkę mija z godzina na samym stękaniu.
Bogosiaa, czym Jasia przepajasz ??
ale zacznę ją przepajać, bo żal mi Maluszka jak tak stęka i stęka i zanim bączki puści i zrobi kupkę mija z godzina na samym stękaniu.
Bogosiaa, czym Jasia przepajasz ??
U nas kupki w każdą pieluszkę. Konsystencja papkowata żółta z sezamem
Dziś tak się obrobiła, że poszło bokiem, górą i cała była w kupce ;)
Tylko te stękanie nawet przez sen :( aż serce się kraja :(
Dziś tak się obrobiła, że poszło bokiem, górą i cała była w kupce ;)
Tylko te stękanie nawet przez sen :( aż serce się kraja :(
kurcze herbatke kupowalam w rosmanie - ale z tego co wiem tez sa w apteach (ale chyba w rosmanie po 11 zł a w aptece po ok 16-17..)
a grape water kupowal Maz - niestety nie pamieta gdzie (chociaz to bylo moze z m-c temu...) ale wydaje mi sie ze w aptekach dostaniesz ale moze podpytaj u nas na watku bo ktos tam ostatnio o tym pisal
a grape water kupowal Maz - niestety nie pamieta gdzie (chociaz to bylo moze z m-c temu...) ale wydaje mi sie ze w aptekach dostaniesz ale moze podpytaj u nas na watku bo ktos tam ostatnio o tym pisal
Kasia - znam to :P Gabryś był na tym mleku, dzięki niemu pozbył się masakrycznych kolek (często trwających nawet 6 godzin)
ALE
pojawiły się problemy z kupą :/
na zwykłym Bebiko 1 robił kupki nawet 5-6 razy dziennie (nawet w szpitalu, przy antybiotyku i w domu biorąc różne leki w tym antybiotyk)
Bebilon Comfort - i kupa co 3-4 dni, codzienne stękanie, prężenie się, popłakiwanie, wiercenie się itp...
od ok. miesiąca jesteśmy na Bebilonie Pepti - niestety kupa dalej jest co 3-4 dni :/ ale przynajmniej nie jest już taka kleista, ciągnąca jak na Comforcie :P
Gosia - dawać pić po KAŻDYM karmieniu sztucznym mlekiem? (u nas wychodzi 3 razy dziennie) :P
ALE
pojawiły się problemy z kupą :/
na zwykłym Bebiko 1 robił kupki nawet 5-6 razy dziennie (nawet w szpitalu, przy antybiotyku i w domu biorąc różne leki w tym antybiotyk)
Bebilon Comfort - i kupa co 3-4 dni, codzienne stękanie, prężenie się, popłakiwanie, wiercenie się itp...
od ok. miesiąca jesteśmy na Bebilonie Pepti - niestety kupa dalej jest co 3-4 dni :/ ale przynajmniej nie jest już taka kleista, ciągnąca jak na Comforcie :P
Gosia - dawać pić po KAŻDYM karmieniu sztucznym mlekiem? (u nas wychodzi 3 razy dziennie) :P
oddam Bebilon AR
Oddam puszkę mleka Bebilon AR przeciw ulewaniu . Mleko to jest ważne jeszcze przez 4 tygodnie ( tzn. 23.08.2010 r, zostało otwarte ). Puszka jest otwarta, ponieważ dwukrotnie robiłam to mleko mojemu synowi, ale niestety ma na nie uczulenie. W związku z tym puszka jest niemalże pełna, więc szkoda aby mleczko się zmarnowało skoro inny Bobas może zjeść je ze smakiem smile
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail : malwinka19rak@interia.pl
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail : malwinka19rak@interia.pl