Widok
sprzedam DOLORES- Mariees de Paris
Suknia: Mariees de Paris, model DOLORES.
Mam 176 cm wzrostu (+ 8 cm obcas), 52kg wagi. Rozmiar sukni to 34/36.
UWAGA: biust nie większy niż B.
Suknia: bardzo długa i szczupła, jednoczęściowa, kolor ecru, z bogatej koronki z drobnymi przezroczystymi koralikami. Dość odkryte plecy. Suknia posiada podpinany tren. Dodatkowym atutem, jest wewnętrzna część spódnicy, którą można ściągnąć i zostaje wersja dla odważnych.
W komplecie jest też szal oraz welon w kolorze ecru. Wszystko jest po specjalistycznym czyszczeniu.
Suknia sprowadzana była z Hiszpanii.
Suknia kupiona z salonu MEZZO w Gdyni, Oryginalna cena 3400zł+ koszt welonu 270zł (=3670zł).
Za suknie chciałabym otrzymać 2000zł.
Kontakt do P. Lucyny (0-600-88-12-74)
Napisz: kontoanny@wp.pl
(mam nadzieję, że zdjęcia się dobrze wkleiły- w razie co, mogę podesłać pocztą)

Shot with NIKON D70 at 2007-07-02

Mam 176 cm wzrostu (+ 8 cm obcas), 52kg wagi. Rozmiar sukni to 34/36.
UWAGA: biust nie większy niż B.
Suknia: bardzo długa i szczupła, jednoczęściowa, kolor ecru, z bogatej koronki z drobnymi przezroczystymi koralikami. Dość odkryte plecy. Suknia posiada podpinany tren. Dodatkowym atutem, jest wewnętrzna część spódnicy, którą można ściągnąć i zostaje wersja dla odważnych.
W komplecie jest też szal oraz welon w kolorze ecru. Wszystko jest po specjalistycznym czyszczeniu.
Suknia sprowadzana była z Hiszpanii.
Suknia kupiona z salonu MEZZO w Gdyni, Oryginalna cena 3400zł+ koszt welonu 270zł (=3670zł).
Za suknie chciałabym otrzymać 2000zł.
Kontakt do P. Lucyny (0-600-88-12-74)
Napisz: kontoanny@wp.pl
(mam nadzieję, że zdjęcia się dobrze wkleiły- w razie co, mogę podesłać pocztą)

AnaKow, kiedyś podawałaś adres strony ze zdjęciami. Suknię było widać z kazej strony... Mogłabyć podac jeszcze raz?
Sukienka jest naprawdę piękna i bardzo ciekawa!
A cena? Moim zdaniem to wcale nie przesada! Ja swoja skromniutką sukienkę sprzedałam za 500 zł.
Trzymam kciuki, żeby znalazła się szczęśliwa nowa właścicielka.
Sukienka jest naprawdę piękna i bardzo ciekawa!
A cena? Moim zdaniem to wcale nie przesada! Ja swoja skromniutką sukienkę sprzedałam za 500 zł.
Trzymam kciuki, żeby znalazła się szczęśliwa nowa właścicielka.
wogoole jestem w szoku ze za zwykły welon krótki!! mozna komus policzyc 200zł ponad
przeciez koszt uszycia tego welonu nawet z najlepszego tiulu nie przekroczy 50zł XD