Widok

sprzedam SUKNIE

Wesele Temat dostępny też na forum:
Sprzedam biała suknię ślubna wraz z welonem. Suknia składa się z gorsetu wiązanego z tyłu oraz ze spódnicy z trenem podwiązywanym. Zarówno gorset, jak i spódnica pokryte są miejscami koronką z mieniącymi kryształkami. Do gorsetu jest doczepiana na zatrzaszczki szelka również z naszytą koronką z kryształkami (można więc odpinać, przypinać, jak kto woli). Jest możliwość regulowania długości spódnicy – dzięki halce na 3 kołach, i możliwość regulowania szerokości gorsetu – wiązaniem z tyłu. Suknia szyta była na wzrost 176-180 (do tego przewidziane buty 5 cm). Suknia pasuje na osobę z rozmiarem 38 i 40. Welon jest dwuwarstwowy na grzebieniu ( grzebień obszyty dekoracyjną koronką), długość ¾, delikatnie zdobiony na końcach. Suknia i welon zostały zakupione w salonie Agnes i ja jestem pierwszą ich właścicielką. Suknia jest po czyszczeniu chemicznym i w bardzo dobrym stanie. Sprzedam suknie z welonem za 1200 zł. Oczywiście istnieje możliwość umówienia się na zobaczenie i przymierzenie sukni. Kontakt 504-977-897 Iza, albo mailowo: azibela@poczta.fm A oto kilka fotek:image
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to ładnie ja sie tu zdjec nadołaczalam a tu nic
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ee cos mi nie idzie to pokazanie zdjec
skopiuj kod z url..... na poczatku
pierwszy kod Pod zdjeicem!

image
image
mała a jak powiekszyc zdjecia? bo tak to ledwo cos widac
image
sprawdzam
hmmm
zanim klikniesz host it sprobuj wybrac rozmia 640x480
moze cos da

image
image
no zobacze czy masz racje małaaa :)image
no prosze jak ladnie wyszlo :)

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
ależ elegancka Para! :)
troszke ten kwiat na gorsecie jak dla mnie ciut za duzy ale poza tym ładna suknia!

image
image
hehe och dziekuje małaa. A ten kwiat jest doczepiany. Taki chcialam- kwiestia gustu. Moze i byc bez kwiata, jak w oryginale sukni :)
pewnie ze kwestia gustu - chcialas kwiatka - mialas
mi tez sie on podoba ale ja wolalabym ciut mniejszego :)
no ale suknia i tak ładna :)

image
image
image
Śliczna sukienka i widzę kościółek udekorowany jak u nas :) Fajnie wyglądałaś, chyba nie miałam okazji złożyć wam jeszcze życzeń :) Wszystkiego dobrego!

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Karolinka29 dziekuje za zyczenia :)))
image
moze któraś panna młoda zechciałaby ponegocjować cenę ? sa chetne dziewczyny na tą suknie? Jest bardzo wygodna, polecam :)
do góry