Widok
justi obie tuniki sa z 100% bawelny. ja nosilam je w styczniu i w lipcu. sa super przewiewne dzieki czemu tak sie czloweik nie poci. :) jesli chodzi o kolor to jedna jest jasno niebieska podchadzaca pod turkus druga ciemna czekolada:) parat troszke zfalszowal kolory:)
odbior osobisty w gdansku a jesli mialabym wyslac ktores ciuszki to oczywiscie trzeba doliczyc koszt wysylki:)
odbior osobisty w gdansku a jesli mialabym wyslac ktores ciuszki to oczywiscie trzeba doliczyc koszt wysylki:)
to bym prosiła tak:
- pajacyk H&M (zdjęcie nr 2 - licząć od zdjęć z ciuszkami dla dzidzi)
- pajacyk rozpinany na zamek (zdjęcie 3)
- pajacyk welurowy niebieski z misiem (zdjęcie 4)
- body z zielonym rękawkiem (zdjęcie 7)
mam nadzieje ze dobrze zdjęcia policzyłam
ceny sa 50% tej którą podałaś tak??
- pajacyk H&M (zdjęcie nr 2 - licząć od zdjęć z ciuszkami dla dzidzi)
- pajacyk rozpinany na zamek (zdjęcie 3)
- pajacyk welurowy niebieski z misiem (zdjęcie 4)
- body z zielonym rękawkiem (zdjęcie 7)
mam nadzieje ze dobrze zdjęcia policzyłam
ceny sa 50% tej którą podałaś tak??
tak od tych cen trzeba odjac polowe:) a tego spiocha z 5 10 15 nie chcesz?jest naprawde z dobrego gatunku materialu.:) i polecam tez czapusie zwlaszcza te bez wiazania byly idealne w szpitalu zwlaszcza ze okna byly otwarte non stop.
mam jeszcze do sprzedania kilka bodziakow na kr rekaw z angielskimi nazwami dni tygodnia,kilka kolorowych, spiochy bawelniane(stan dobry) szlafroki do szpitala koszule do porodu idealne do karmienia.
skad jestes? ja jestem z gdanska. sa dwie mozliwosci albo wysylam poczta(trzeba doliczyc koszt przesylki okolo 10 pln) lub odbior osobisty. jak ci bardziej pasuje?:)
mam jeszcze do sprzedania kilka bodziakow na kr rekaw z angielskimi nazwami dni tygodnia,kilka kolorowych, spiochy bawelniane(stan dobry) szlafroki do szpitala koszule do porodu idealne do karmienia.
skad jestes? ja jestem z gdanska. sa dwie mozliwosci albo wysylam poczta(trzeba doliczyc koszt przesylki okolo 10 pln) lub odbior osobisty. jak ci bardziej pasuje?:)
iwona to wiesz co ja wezme tez te dwie białe czapeczki za 2 zł:)
a mogę sie spotkac z Toba bo jestem z Gdańska:) a gdzie mieszkasz?? bo ja w okolicahc Auchan. Mozemy spotkac sie gdzies w głównym, ja do 16 jestem w pracy na Elbląskiej a po 16 moge przyjechac gdziekolwiek
a mogę sie spotkac z Toba bo jestem z Gdańska:) a gdzie mieszkasz?? bo ja w okolicahc Auchan. Mozemy spotkac sie gdzies w głównym, ja do 16 jestem w pracy na Elbląskiej a po 16 moge przyjechac gdziekolwiek