Widok
sprzedam - ksiązkę Pawła Zawitkowskiego
nioooo jeszcze w dwupaku...buuuu......boli mnie wprawdzie brzuch caly czas ale jak narazie jestem w domku.
Jesli nie urodzę do 15.12 to 16.12 mam sie zglosic na izbe do swojej gin..Ona mnie zbada i zdecyduje co dalej(chodzi glównie o moje nogi...ktore moga byc ewentualnym powodem zatrzymania w szpitalu).
Oczywiscie wybieram sie do Wejherowa:)
Jesli nie urodzę do 15.12 to 16.12 mam sie zglosic na izbe do swojej gin..Ona mnie zbada i zdecyduje co dalej(chodzi glównie o moje nogi...ktore moga byc ewentualnym powodem zatrzymania w szpitalu).
Oczywiscie wybieram sie do Wejherowa:)
emilka ja mieszkam w redzie od ponad roku i szczerze mowiac nie znam tych bocznych uliczek i nawet nie wiedzialam ze cukiernia justynka gdzies tutaj niedaleko mnie jest :) spojrzalam juz na mape i wiem w ktorym to miejscu :)
podaj swojego maila bo w twoim profilu nie ma, albo wyslij mi po prostu maila na moj adres ktory jest w profilu a ja ci odesle numer tel. dzieki i pozdrawiam
podaj swojego maila bo w twoim profilu nie ma, albo wyslij mi po prostu maila na moj adres ktory jest w profilu a ja ci odesle numer tel. dzieki i pozdrawiam
neneczko-nie Justynka tylko Sabinka cukiernia:) Justynka byla kiedys przy glownej ulicy ale juz dawno nie ma.
emilko-no nie powiem juz sie cos dzieje..Dzis skurcze...ale uspiłam je troche cieplym prysznicem:D no i tam yyy....biegunki i takie tam cuda.licze ze moja ginka miala racje mowiac ze sie powinnam rozpakowac do 15.12:)
emilko-no nie powiem juz sie cos dzieje..Dzis skurcze...ale uspiłam je troche cieplym prysznicem:D no i tam yyy....biegunki i takie tam cuda.licze ze moja ginka miala racje mowiac ze sie powinnam rozpakowac do 15.12:)
aaa to masz blisko do Sabinki:) idziesz prosto w strone dworca ale nie przy glownej ulicy Redy ale tam gdzie jest szkoła ta duza w okolicach biedronki.mijasz szkołę,blok przy ulicy,potem kiosk na rogu,przechodzisz przez ulicę i cały czas prosto.po lewej stronie bedzie Kebab a kawalek dalej po tej samej stronie Sabinka:)