Widok

sprzedam książki - mój spis

******************SPRZEDAM KSIĄŻKI**************************

Zbiorek "Książki Wybrane Reader's Digest" - czyli 4 książki w jednym! : Lee Child "Jeden Strzał", Sue Monk Kidd "Sekretne Życie Pszczół", Rose Connors "Chwilowa Poczytalność", Sophie Kinsella "Kodeks Samanthy" ; książka jest ładnie wydana, sztywna oprawa, stan bdb.

cena 20 zł

AGATHA CHRISTIE:

1. MORDERSTWO W ORIENT-EXPRESSIE 2. WIGILIA WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH 3. ZAKOŃCZENIEM JEST ŚMIERĆ 4. DZIESIĘCIU MURZYNKÓW 5. TAJEMNICZA HISTORIA W STYLES 6. ENTLICZEK-PENTLICZEK 7. SPOTKANIE W BAGDADZIE 8. DOM ZBRODNI 9. AUTOBIOGRAFIA tom1 10. AUTOBIOGRAFIA tom2 STAN KSIĄŻEK BDB, SZTYWNA OPRAWA, WYD. HACHETTE. CENA JEDNEJ KSIĄŻKI 10 Zł

HISTORIA POLSKI M. Tymowskiego, J. Kieniewicza i J. Holzera - książka zawiera dołączone osobno mapki historyczne. Książka jest idealnym materiałem pomocniczym dla maturzystów. CENA 10 zł

"CZY JESTEŚ DOŚWIADCZONY - PRAWDZIWA HISTORIA THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE" AUTORSTWA NOELA REDDINGA I CAROL APPLEBY. WYDAWCA-KAGRA, ZAWIERA ZDJĘCIA JIMIEGO. CENA 12 ZŁ

KSIĄŻKI DO JĘZYKÓW OBCYCH

Język niemiecki: NIEMIECKI - ROZMÓWKI COLLINSA - Wydawnictwo Delta - 7 zł WZORY WYPRACOWAŃ Z JĘZYKA NIEMIECKIEGO - Iwona Kienzler - 5 zł

Język włoski: SŁOWNIK POLSKO-WŁOSKI WŁOSKO-POLSKI - NUOVO DIZIONARIO MINIMUM - Wydawnictwo Harald G Dictionaries - 22 tys. haseł - 10 zł WŁOSKI - ROZMÓWKI COLLINSA - Wydawnictwo Delta - 7 zł

Język angielski: WZORY WYPRACOWAŃ Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO - Iwona Kienzler - 5 zł

kontakt:
505 211 244 GDYNIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ERRATA

PRZEPRASZAM CENA ZBIORKA READER'S DIGEST WYNOSI 12 ZŁ
Czy mógłbyś przesłać mi na moją poczte, zdjęcia okładki i pierwszej strony? byłbym bardzo wdzięczny. Oto mój e-mail barttuss@poczta.fm

Inne tematy z forum Hobby

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

do góry