Widok

sprzedam mieszkanie 32 m2 Gdynia Grabówek

sprzedam fajną kawalerkę po generalnym remoncie (wymiana instalacji elektrycznej, wodno- kanalizacyjnej). Nowe okna PCV, w pokoju panele drewniane, na ścianach tapeta; w kuchni i łazience nowoczesna glazura i terakota. W cenie meble kuchenne, zabudowa szaf w pokoju i przedpokoju (typu komandor), do uzgodnienia reszta wyposażenia mieszkania. Mieszkanie bardzo jasne i słoneczne (strona południowa), zlokalizowane w bardzo dobrym punkcie komunikacyjnym (ZKM, SKM) i usługowym, blisko przychodnie lekarskie i szkoły wyższe. 5 km od centrum Gdyni.

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha, kontakt: iwonka140@wp.pl

image

image

image
image
Iwonka - proszę podeślij mi mailem cenę wyjściową
misiak67@wp.pl
mail wysłany :)
poproszę o e-mail z ceną mieszkania, eldorado54@o2.pl
czy taka forma sprzedaży nieruchomości jest lepsza??

zauważyłem ostatnio że podaję się metraż miasto i to wszystko ewentualni klienci zostawiają maila , nie znając ceny,

nie lepiej napisać na forum takiego posta o sprzedaży i zostawić linka do ogłoszenia ??
może i racja. Link do ogłoszenia:

http://dom.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/mieszkanie-gdynia-grabowek-o1560465.html
ogłoszenie jeszcze aktualne

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (45 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

budowa domu - koszt (57 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

do góry