Widok
sprzedam mieszkanie
PILNIE SPRZEDAM MIESZKANIE - KAWALERKĘ
Mieszkanie 3 min. od SKM Gdańsk Żabianka. Pokój 15m2 malowany, parkiet dębowy, kuchnia 4, 4m2 ciemna z oknem na pokój, dobrze zagospodarowana, podłoga terakota, ściany glazura, łazienka 3, 6m2 podłoga terakota, ściany glazura, wanna, umywalka, kompakt nowe, przedpokój panele, ściany cekolowane. Remont generalny przeprowadzony w maju 2007. W styczniu 2008 wymienione drzwi wejściowe. W pobliżu sklepy spożywcze, przemysłowe, apteka, blisko szkoły i AWF. Cena około 190 TYS do lekkiej negocjacji. zapraszam mlazal@wp.pl
Mieszkanie 3 min. od SKM Gdańsk Żabianka. Pokój 15m2 malowany, parkiet dębowy, kuchnia 4, 4m2 ciemna z oknem na pokój, dobrze zagospodarowana, podłoga terakota, ściany glazura, łazienka 3, 6m2 podłoga terakota, ściany glazura, wanna, umywalka, kompakt nowe, przedpokój panele, ściany cekolowane. Remont generalny przeprowadzony w maju 2007. W styczniu 2008 wymienione drzwi wejściowe. W pobliżu sklepy spożywcze, przemysłowe, apteka, blisko szkoły i AWF. Cena około 190 TYS do lekkiej negocjacji. zapraszam mlazal@wp.pl
dziewczyny za metr wychodzi 6,5 tysiąca nie tyle ile wy wyliczacie, jest to cena normalna nawet oscylująca w tych niższych za mieszkanie w tej dzielnicy tak blisko skm więc nie rozumiem tych komentarzy osób które nie śledzą rynku. A co do cen dewelopera to ja życzę szczęścia ale za te pieniądze w trójmieście to chyba w tym czasie raczej nie ma możliwości. Ja nikomu na siłe nie chce sprzedać ale dziewczyny zastanówcie się jak byście same sprzedawały mieszkanie chciały byście oddać je za bescen? To jest normalna cena ja kupuje większe mieszkanie i też płacę za nie majątek ale cóż takie są ceny pozdrawiam.
no tak ale jak kupujesz stare mieszkanie to tez wiekszosc trzeba wymienic...kuchnie sa stare wiekszosc lazienek nie ma wlasciwego odpowietrzenia wiec szybko robi sie grzyb pokoje sa raczej do odnowienia wiec tak czy inaczej trzeba wlozyc kase...
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE