Widok

sprzedam piękną suknie z salonu Farage

Wesele Sprzedam Temat dostępny też na forum:
Sprzedam bardzo orginalą suknie z salonu Farage w rozmiarze 38, na wzrost 165 cm, w kolorze ecri, jednoczęściowa, gorset z przezroczystej pięknej koronki z mieniącymi się kamyczkami (pięknie wyglada na opalonym ciele) zapinany na sznurek z tyłu, uwidaczniając pięknie plecy, koronka naszyta jest dodatkowo w paru miejscach na falbanach spodnicy, falbany dwu warstwowe tafta na zewnatrz, pod taftą tiul, rozporek na całej długości z boku przykryty tiulem, widoczny podczas chodzenia lub tańca. Suknia jest bardzo lekka i wygodna. Dodatkowo dodam krótki welon wykonany z tiulu identycznego jak przy sukni. Bolerko można wypożyczyć w salonie Farage. Suknia zrobiła furore wśród rodziny, gości i ludzi spotkanych na ulicy :) Możliwość wysłania zdjęć na meila oraz przymiarki na Morenie. Gorąco polecam. kontakt 501606403, pandusia@wp.pl

image
image
image
image
image
image
image
image

pandusia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodam, że jestem pierwszą właścicielką, cena do negocjacji, polecam

pandusia
ponawiam ogłoszenie

pandusia

Inne tematy z forum Morena

Wzgórze Hoplity (10 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Kusocińskiego (17 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

do góry