Widok

sprzedam prostą ale bardzo elegancką suknię mającą to coś:)

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam forumki:)
sprzedam suknie ślubną w kolorze pomiedzy ecru a jasnym lososiem, z tzw.inteligentnej tafty, firmy Gala, rozmiar 36-38, wzrost 165 plus ok 6-7 cm obcas, jednoczęściowa, z lekko marszczona górą.Suknia bardzo wygodna, lekka w tańcu, czułam się w niej bardzo komfortowo i wyjątkowo.Suknia ta powinna przypaść do gustu dziewczynom które cenią sobie elegancję, niekrzykliwość , unikanie przesady w stroju.To taka moja osobista opinia:). Suknia zostala zakupiona w 2006 roku po raz pierwszy. Jest po profesjonalnym praniu chemicznym.Do sukni mogę dołączyć zwiewny szal tiulowy w kolorze sukni, ozdobę na szyję, ozdoby do włosów, prosty dwuwarstwowy welon, krotki, wykonczony perłowymi koralikami.Cena 700 zł do negocjacji.
Po wiecej szczegółów kieruję pod swoj adres mailowy moniq80@poczta.fm

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Acha!zapomnialam o fotkach:)
zdjęcia sukni dostepne na stronach weselnika http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=213742&t=211342

image
Acha po raz drugi:) mogę dodać rownież figurke na tort weselny z kolekcji
Me to You (te szare slodkie misiaki) figurke można zobaczyć na stronce http://www.metoyou.co.uk/index.php?action=Product&categoryId=286

image
a foty robil darek z gdyni?:)))

image

fotki pstrykane byly przez artura:)

image
ale z salonu z gdyni?? fotografia slubna com pl?:))))) i jak wrazenia z ich uslug?:)))ja ich mam :))))

image

nie, zdjecia robil nam artur łastowski.:)

image
o q... fakt:D ale glupia juz mi sie wsio miesza sorrki;))))))

image

Madzia, wyslalam Ci pare fotek sukni.:)

image
do góry