Widok

sprzedam suknię Pronovias India rozm 36/38, White One 424

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny!

Mam do sprzedania suknię PRONOVIAS model INDIA (White One 424 wygląda identycznie) w kolorze perłowa biel (bardzo jasne ecru), wyszywana perełkami i kryształkami Svarowskiego,z 1,5 metrowym podpinanym na 7 perełkowych guziczków trenem .

Suknia jest bardzo efektowna, super wyszczupla oraz świetnie wygląda, Rozmiar to 36/38, ale uszyta jest w taki sposób że można ją z łatwością trochę poszerzyć bądź zwęzić, równiez trochę skrócić poprzez przeszycie dolnej wartstwy koronki - każda krawcowa będzie w stanie to zrobić.

Do sukni dołączam piękne bolerko zapinane na rząd guziczków na plecach - całość daje naprawdę piękny efekt.

Zdjęcia mogę podesłać na maila - proszę o kontakt.

Cena to 700 zł - polecam, naprawdę warto!

Cena to 700 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Suknia jest tuż po profesjonalnym czyszczeniu - zapraszam do przymiarki! :-)
Witam, prosze podaj jakies namiary, maila lub numer telefonu, dzieki , moj email agam167@wp.pl
Polecam!

Oryginalne zdjęcia dostępne są pod linkiem:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-pronovias-india-white-one-424-ogl3452193.html
Witam,
chciałam zapytać czy ma Pani także do sprzedania bolerko dedykowane do sukni? Jeśli tak proszę o przesłanie zdjęć i wymiarów - jestem zainteresowana kupnem (tulipantuli@o2.pl)

Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.
Czy ogłoszenie jest aktualne? Jestem zainteresowana kupnem takiej sukni. Proszę o kontakt.
Podaję mój adres e-mail: natalii27@op.pl
Jamam jak cos pronovias dante, chętnie sprzedam. Kontakt k.sanocka@op.pl
do góry