Widok

sprzedam suknię cosmobella 7163

Wesele Temat dostępny też na forum:
Suknia jest biała w rozmiarze 34/36, wzrost 165+9 cm obcas. Ma dość długi podpinany tren. Kupiłam ją z kolekcji 2006 w lutym. Jest wyczyszczona i wygląda jak nowa. Więcej informacji na meila. gosia.s_gdimage@wp.pl, tel 601-212-903.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wysłałam maila
Karen nie wiem co jest ale nie dostałam twojego meila. Może jeszcze idzie ale chyba coś za długo. może jeszcze raz swój napiszę bo się jakoś podzielił gosia.s_gd@wp.pl
bo wyslalam na adres 'gosia4@vp.pl'
ale teraz juz powinnas dostac
Ojej ale masz męża przystojnego.
ładna suknia prześlij mi wiecej informacji ok

a wyszedł by z tej sukni rozmiar 38/40 ?

Sukienka jest haftowana na biuście, na jednej polowie spódnicy i na trenie. Ma doczepiane ramiączka, ale ja przetańczyłam całe wesele bez przypinania ich. Ma bielusieńki kolor (jest b. dobrze wyczyszczona, wygląda tak samo jak ją kupowałam, nie jest nigdzie uszkodzona). Aha na tych haftach są malutkie przezroczyste koraliczki, które błyszczą się w słońcu. Sukienka jest bardzo elegancka i w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej. Zapłaciłam za nią 2400 a sprzedam mniej niż za polowę ceny, bo domyślam się że to mały rozmiar i nie na każdą dziewczynę będzie dobra. Dołożę też welon.

ale się uśmiałam z twojej odpowiedzi...nie mężem się zachwycaj tylko sukienką....hahahaha bo mąż nie na sprzedaż...:)
ładna ta sukienka hmm i chyba nawet rozmiar był by dobry ale nie wiem czy to nie za szybko!

Hej, a ja Cię znam - Jesteś siostrą Kasi :)

image

image

Kiave a kiedy masz ślub, że piszesz o tym, że za wcześnie na kupno sukienki. Ja zamawiałam ta sukienkę w lutym i po 3 miesiącach ją odebrałam a ślub był w sierpniu.
Mikra czy Ty chodziłaś może do GWSH, i pracujesz na Morenie tam gdzie jest społdzielnia ?

image

image
Ja myślę, że tak, bo coś mi się też obiło o uszy z tą spółdzielnią:)

image

image

Bo chyba ją widziałam jak byłam z teściem płacic za mieszkanie ;-)

image

image
Ale mnie zlokalizowałyście. Tak jestem siostrą Kasi i pracuję na morenie. Tylko nie wiem czy ja Was znam. :)
Mnie może troszeczkę :) Byłaś jednego roku na Sylwka u Magdy i Dominika :)

image

image

No tak byłam. Chyba pamiętam. :)
Także pozdrawiam i życzę duuuuużo Miłości :) i wszystkiego co najlepsze :)

Ps. Suknię miałaś przepiękną :) bo sama chciałam taką mieć, ale wyszła inna :) Mąż też się prezentował, nie ma co :)

image

image

Wiesz co mikra ja Cie widziałam tam na morenie ale wydaje mi sie że sie znamy ;-). Tylko nie wiem skąd. Chyba razem musiałysmy gdzies do szkoły chodzić. Może GWSH albo polibuda, chyba że LO nr 8 ;-)?

image

image
kanka, chodziłaś do VIII lo??ja też:)a jaki rocznik jesteś jeżeli mogę spytać??
80 ;-). Do Mat - fiz chodziłam a Ty ?

image

image
ja też:)) rocznik 79, profil ogólny:))
o to może Cie znam z widzenia ;-)

image

image
pewnie tak, ja mam siostrę bliźniaczkę, to taki mój charakterystyczny znak:)))))))
ja tez chodzilam do 8 LO i do GWSH.. rocznik 80 :]
hehe no to ten świat mały ;-). Mikra to z Toba w takim razie napewno chodziłam do GWSH a do 8 z widzenia a Ciebie agnieszka to chyba że z widzenia ale musiałabym zobaczyć zdjęcie ;-). I mikra Twoja sukienka jest śliczna, to był moj pierwszy typ. Tą chciałam kupić ale koleżanki namowiły mnie na inna i w tamtej się zakochałam ;-) . Hehe może za duże słowo ale spodobała mi się . Pozdrawiam

image

image
Przepięknie wyglądałaś, bardzo smukło i powabnie, ach, pozozdrościć tylko
Bardzo dziękuję. Mam nadzieję, że któraś z dziewczyn będzie mogła założyć jeszcze ta sukienkę. Polecam.
Zauroczyła mnie ta sukienka.wróciłam właśnie z salonu i jestem po jej przymiarce.mam chyba roamiar 36/38 wiec chyba sie nie zmieszcze.Ale kupiłabym ją!!!!mało zapłacilaś bo mi dzisiaj pani wyceniła ja na 2470:)

image
w ktorym salnonie byłaś?? bo ja tez chyba ise wybiore na jakąś przymiarke !!

mikra gdzie mieszkasz,chciałbym sie umówić na przymiarke z Tobą.Wiadomość prześlij mi na meila.

image
Już napisałam Ci meila. Ta sukienka była w salonie lekko zwężana na mnie więc od biustu do pasa można by ją chyba tam poszerzyć. A jak za tą cenę byś kupiła to jestes i tak do przodu ponad 1000 zl. A sukienka jest w stanie idealnym.
Sliczna ta sukienka:), przeslicznie w niej wygladalas. Poprosze wiecej informacji i zdjec na maila.

image
To miło, że Ci się podobała. Wysłałam Ci zdjęcia i trochę informacji. Jeżeli masz mniej więcej taki rozmiar jak ja to zapraszam do przymiarki. Warto bo sukienka wygląda tak samo jak ją kupowałam a cena jest niższa o więcej jak polowę :)
Naprawdę żadna z Was nie zmieści się w moją sukienkę :(((. Możecie mierzyć ją nadal jeżeli macie ochotębo nowej właścicielki jeszcze nie ma. Zapraszam.
Bo ty masz mikro rozmiar:)
też mi się podoba Twoja sukienka, ale ten rozmiar...

image
image
No ale przecież to jest rozmiar 36. Myślę, że dużo dziewczyn jest szczupłych, a przed ślubem to prawie zawsze sie chudnie. Może jednak na którąś z Was będzie dobra :)
ja poproszę więcej fotek i informacji na meila( ile ta sukienka ma w talii,na jaki wzrost)

image
image
Piękna suknia! Mikra, czy możesz mi napisać gdzie ją kupowałaś (Lisa Frerrera we Wrzeszczu może?).No i jak możesz, napisz ile Cię to cudo kosztowało.Oj, gdybym to ja chudsza była...(na razie 38, niekiedy nawet mała 40:(,buuu).
A, już znalazłam, ile Cię kosztowała:) Leniwa jestem i nie chciało mi się poszukać... Ślicznie w niej wyglądalaś, bardzo elegancko i z klasą.
ja też mam 38/40, ale ile mam mieć skoro mam 174 cm wzrostu. Dziewczyny już nie przesadzajmy, szczupła to nie znaczy tylko 36 i niżej

image
image
No tak, ale ja jestem z 10 cm nizsza:(Chociaż mojemu Marcinowi się podoba, więc chyba jest OK:)
i to jest najważniejsze, żebyś się (przyszłemu ) mężowi podobała:)))
pozdrawiam:)
P.S.a Tobie mikra życzę powodzenia, sukienka piękna więc pewnie prędzej czy później znajdziesz na nią kupca

image
image
Odpisuję dopiero teraz bo wcześniej mnie nie było. Tak zapłaciłam za nią 2400 i kupiłam we Wrzeszczu w salonie lisa ferrera. Bardzo mi sie podobało to, że jest taka elegancka a zarazem ciekawa. W rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niż na tym zdjęciu. Zaraz prześlę zainteresowanym więcej zdjęć. W talii miałam chyba ok 70, może 68. Nie ma sensu mierzenie cm tej sukienki bo 2 cm nie robią różnicy spkojnie można się w nią dopiąć. Zapraszam do przymiarki.
jestem zainteresowana, gdzie mozna ją przymierzyć?

image
image
jakby ktoś miał tą sukienke ale zeby na metce widniał rozmiar 8 to prosiłabym o wioadomość na meila!!!albo jakby ktoś miał zamiar kupić z salonu i miałby ślub do maja to bym odkupiła w ciemno:):)

image
Możesz ją przymierzyć w gdańsku na chełmie. Dokładny adres podam Ci na meila albo smsem. Moj nr tel. 601-212-903.
No u mnie na tej metce chyba jest 4. Ja myślę, że 8 to następny (38/40) chyba. Jakaś dziwna numeracja.
dla Iwony 14

image
image
Mi chodzi o cos takiego zeby był dół taki jakby podpinany materiał taka mi sie bardzo podpba a ta ma prosto puszczony nie wiem czy wy mnie kumacie
image
taaaak, kumam
czyli chcesz taką sukienkę jaka mi się osobiście nie podoba ;)))

image
image
Czy mogłabyś mi przysłać zdjęcia tej sukienki, zarówno z przodu jak i z tyłu, będę wdzięczna. Pozdrawiam
Ja też poproszę zdjecia na e-mail, jednak jak na nią patrze to bardzo mi sie podoba i cena zachęcajaca!!
W którym salonie ją kupowałs??

mikra, ja też poproszę fotki i cenę na maila, dziekuje:)
ja też poproszę o więcej foteczek i informację na mailika :-) pozdrowionka

image
image
Piękna suknia, i piękna z was para.
bardzo ładnie wygladacie...

czy oferta sprzedazy jest w dalszym ciagu aktualna????
Już od listopada nie :)

Pozdrówka,
--
Ela vel Elcik
image
do góry