Widok
Sukienka jest haftowana na biuście, na jednej polowie spódnicy i na trenie. Ma doczepiane ramiączka, ale ja przetańczyłam całe wesele bez przypinania ich. Ma bielusieńki kolor (jest b. dobrze wyczyszczona, wygląda tak samo jak ją kupowałam, nie jest nigdzie uszkodzona). Aha na tych haftach są malutkie przezroczyste koraliczki, które błyszczą się w słońcu. Sukienka jest bardzo elegancka i w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej. Zapłaciłam za nią 2400 a sprzedam mniej niż za polowę ceny, bo domyślam się że to mały rozmiar i nie na każdą dziewczynę będzie dobra. Dołożę też welon.
hehe no to ten świat mały ;-). Mikra to z Toba w takim razie napewno chodziłam do GWSH a do 8 z widzenia a Ciebie agnieszka to chyba że z widzenia ale musiałabym zobaczyć zdjęcie ;-). I mikra Twoja sukienka jest śliczna, to był moj pierwszy typ. Tą chciałam kupić ale koleżanki namowiły mnie na inna i w tamtej się zakochałam ;-) . Hehe może za duże słowo ale spodobała mi się . Pozdrawiam
Odpisuję dopiero teraz bo wcześniej mnie nie było. Tak zapłaciłam za nią 2400 i kupiłam we Wrzeszczu w salonie lisa ferrera. Bardzo mi sie podobało to, że jest taka elegancka a zarazem ciekawa. W rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niż na tym zdjęciu. Zaraz prześlę zainteresowanym więcej zdjęć. W talii miałam chyba ok 70, może 68. Nie ma sensu mierzenie cm tej sukienki bo 2 cm nie robią różnicy spkojnie można się w nią dopiąć. Zapraszam do przymiarki.