Widok

sprzedam suknię, która wyszczupla

Wesele Temat dostępny też na forum:
Po 11 sierpnia 2007 sprzedam suknię ślubną Agnes z kolekcji 2007
model 1558
Kolor: biel
Rozmiar: 38-40
Wzrost: 170 + obcas, suknię oczywiście można skrócić
Materiał: tafta
Opis skrócony:
Suknia jest jednoczęściowa, góra sukni usztywniana, z tyłu zawiązywana, więc można ją dobrze dopasować. Z przodu suknia została przyozdobiona delikatnymi koralikami. Z boku ozdoba w kształcie kwiatka (którą można zdjąć).Suknia posiada niewielki tren, który do tańca można podpiąć. Suknia jest elegancka i z klasą, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Można obejrzeć ją w salonie Agnes w Gdyni
Suknia jest bardzo lekka i wygodna!!
Ważne: ten model sukni bardzo wyszczupla, wygląda się w nim o rozmiar lub dwa szczuplej :-)
Stan sukni :będzie raz użyta przeze mnie czyli bardzo dobry, będzie profesjonalnie wyczyszczona
Cena :1000 zł (cena do niewielkiej do negocjacji)! W sklepie kosztuje 2500 zł

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam tę suknię, sama ją mierzyłam. Jest fenomenalna :)) Gratuluję wyboru

image[/URL]
image
szkoda, ze nie sprzedajesz wczesniej- bo moj slub tez 11 sierpnia. jest sliczniutka. Pierwsze co zrobie jak przylece do Poslki, to wybieram sie do Agnes. MAm nadzieje, ze bedzie tam taka, ktora bedzie pasowala o mnie, bez wiekszych przerobek, bo tydzien przed slubem, to malo czasu ;)

cywilny
image
koscielny
image
fajnie, dziewczyny że ta suknia się Wam podoba. Mi też bardzo, oczywiście. Sytuacja była taka, że najpierw chciałam ją wypożyczyć, ale okazało się że byłam już siódma w kolejce!!! Stwierdziłam więc że chyba jednak ją kupię gdyż obawiałam się o jej stan. Po kilku czyszczeniach, nawet profesjonalnych mogłaby już stracić swój urok i fason. Zachęcam więc również dziewczyny, które zastanawiają się na wypożyczeniem tej sukni o odkupienie jej ode mnie. Przynajmniej będzie ona tylko raz użyta a nie tak jak w salonie po raz kolejny! Poza tym cena u mnie za kupno jest niższa niż wypożyczenie jej w salonie (o kilkaset złotych). A zawsze potem można ją sprzedać.
mimi, to była moja faworytka!!suknia jest przepiękna, najładniejsza jaką widziałam i przymierzałam, ale niestety na mój slub była już zajęta (wypozyczona), wybrałam inną też w Agnes, ale to już nie to samo:))gdyby twoja była w moim rozmiarze, to mimo wpłaconej zaliczki na pewno bym ją od Ciebie kupiła:))
lipa ta sukienka
karolinka 29, wiesz są gusta i guściki ;-) Mi się suknia bardzo podoba, od początku nie chciałam sukni w stylu "beza" ;-)
i gdybyś oczywiście brała ślub przede mną:))))
życze powodzenia, na pewno ją sprzedaż, bo jest prześliczna
@gnieszka a jaki nosisz rozmiar? Bo wiesz tą suknię można zawsze trochę zwięzić, np. ścisnąć bardziej gorset lub skrócić, etc...
brzydka i dla grubasek
widac ze pojawila sie jakas podróbka "Karolinka 29" i wszystko neguje ;) hehe a sukienka sliczna ;)

rozmiar 36-38, 165cm wzrostu, ale ślub mam 7 lipca:((
Acha. nie martw się Agnes ma ładne suknie i na 100% będziesz ładnie wyglądać! A z ciekawości mogę zapytać jaki model wybrałaś?
JASNE:))1600, też jest ładna, ale tej nic nie przebieje hihihih
up
nie moj typ ale ladna suknia
:-)
piekna suknia!! szkoda ze juz mam moja;))))

image

ojej szkoda, że mam już inną sukienkę, bo ta mi się tak bardzo podoba przymierzałam ją w salonie, ale była zarezerwowana tak zgrabnie w niej wyglądałam i tak ładnie podkreślała mój biust, przymierzałam ją bez koła i z kołem tak i tak ładnie wyglądałam
komu jeszcze podoba się sukienka? Może ktoś będzie chętny na przymiarkę? Będę mieć ją w domu już w lipcu...
byłam w Agnes i znów sobie na nią spojrzałam:))no dla mnie jest najładniejsza na świecie:)))
Miło słyszeć @gnieszka :-)
Podbijam dla zainteresowanych :-)
Suknia już prawie gotowa, więc będzie u mnie w domu, można przymierzyć
Ja już po ślubie, więc suknia jak najbardziej do sprzedaży, dla zainteresowanych przesyłam link do allegro:
http://www.allegro.pl/item242334102_przepiekna_suknia_ktora_wyszczupla_agnes_1558.html
do góry