Widok
sprzedam suknie
czesc.wreszcie czas sie rozstac z moja wymazona suknia.moje cudenko jest na 172 cm wzrostu plus ok 3 cm obcas.rozmiar ok 40.szyta na miare.sklada sie ze spodnicy ,gorsetu i koronkowej bluzeczki.spodnica ma delikatnie dluzszy tyl ktory pieknie uklada sie przy chodzeniu ale absolutnie nie przeszkadza w tancu.do spodnicy jest halka(bez kola).gorset jest na zamek.ozdobiony jest aplikacjami ktore do zludzenia przypominaja haft.niespotykany i piekny charakter nadaje sukni koronkowa bluzeczka wyszywana koralikami.rekawy sa na guziczki.bluzeczka z tylu rowniez zapinana na guziczki i mozna ja w czasie wesela zdjac co robi na gosciach duze wrazenie bo ma sie na sobie jakby nowa kreacje:)do calosci jest jeszcze 2-warstwowy welon z cyrkoniami.siaga mniejwiecej do talii.suknia do przymiarki w gdansku.cena 1300zl-zainteresowanym przesle wiecej zdjec na meila.pozdrawiam beata

oj dziewczyny, byście sie powstrzymały!!
bb podoba się jej suknia, jest prosta i klasyczna,
widocznie taki krój uważa za najpiękniejszy i dlatego tak tę suknię wyceniła
pozatym wiadomo, każda suknia jest do negocjacji, pewnie bb liczy na to, że po negocjacjach dostanie za nią 1000, nie wiem
kurcze , dziewczyny, zobaczcie, na pewno jej teraz przykro,
że nie podoba wam sie jej suknia, i wyceniacie ją na 130zł
bb, życze sprzedania sukni
jak sie uda?- fajnie, jak nie? -trudno
bb podoba się jej suknia, jest prosta i klasyczna,
widocznie taki krój uważa za najpiękniejszy i dlatego tak tę suknię wyceniła
pozatym wiadomo, każda suknia jest do negocjacji, pewnie bb liczy na to, że po negocjacjach dostanie za nią 1000, nie wiem
kurcze , dziewczyny, zobaczcie, na pewno jej teraz przykro,
że nie podoba wam sie jej suknia, i wyceniacie ją na 130zł
bb, życze sprzedania sukni
jak sie uda?- fajnie, jak nie? -trudno
Nie nie,nie chodzi mi o to czy się mi podoba ta suknia czy nie,bo każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje. Ale no właśnie,jest to suknia bardzo prosta,skromna i napewno krawiec zużył mniej materiału,poświęcił mniej czasu na jej uszycie niż na suknię strojną i księżniczkowatą.Dlatego wydaje mi się że nie jest warta proponowanej ceny,a wysadzana brylantami przecież nie jest.
Gust każdy ma inny, to prawda...
Mi np nie odpowiada styl barbie i nie krytykuję pokazywanych przez Was sukni, ani nie komentuję cen, chociaż od roku czytam to forum.
Oczywiście, że cena jest do negocjacji, choć biorę to pod uwagę, że zapewne tu jej nie sprzedam, zresztą tak jak wiele z Was...
Oprócz tego...
Jestem ciekawa, czy suknie pokazywane przez niektóre z Was pochodzą naprawdę z firmowych salonów, czy zostały uszyte przez krawcowe na podstawie zdjęć wydrukowanych z internetu. Ciekawe jakie ceny są wtedy podawane :)
Nie emocjonujcie się tak... Pozdrawiam :)
Mi np nie odpowiada styl barbie i nie krytykuję pokazywanych przez Was sukni, ani nie komentuję cen, chociaż od roku czytam to forum.
Oczywiście, że cena jest do negocjacji, choć biorę to pod uwagę, że zapewne tu jej nie sprzedam, zresztą tak jak wiele z Was...
Oprócz tego...
Jestem ciekawa, czy suknie pokazywane przez niektóre z Was pochodzą naprawdę z firmowych salonów, czy zostały uszyte przez krawcowe na podstawie zdjęć wydrukowanych z internetu. Ciekawe jakie ceny są wtedy podawane :)
Nie emocjonujcie się tak... Pozdrawiam :)