Widok
sprzedam używany x-lander głęboki i spacerowy
Hej mam do sprzedania używany czterokołowy wózek x-lander (z gondolą jak i spacerówką) W bardzo dobrym stanie. Rok zakupu 2009. Szczegóły : http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/wozek-x-lander-ogl2543672.html
Ten jest w dobrym stanie i nadaje sie zwłaszcza dla tych co lubią chodzić po lesie ( duże kółka i amortyzatory) Nam służył wiernie :))) i w sklepie kosztował koło 1300 orginalnie...
Dodatkowo mam do niego pompkę i małą saszetkę/ torebkę, która była dołączona do niego w chwili zakupu ( taka na kilka drobiazgów z kieszonkami wielkości jakiś dwóch dłoni :)
Odbiór na Przeróbce.
Ten jest w dobrym stanie i nadaje sie zwłaszcza dla tych co lubią chodzić po lesie ( duże kółka i amortyzatory) Nam służył wiernie :))) i w sklepie kosztował koło 1300 orginalnie...
Dodatkowo mam do niego pompkę i małą saszetkę/ torebkę, która była dołączona do niego w chwili zakupu ( taka na kilka drobiazgów z kieszonkami wielkości jakiś dwóch dłoni :)
Odbiór na Przeróbce.
Weronikka - wózek ma gwarancję do lipca 2010. Oczywiście możemy się umowić na oglądanie i wtedy zdecydujesz czy chcesz :) Adres podałam w mailu do ciebie :) Zaproponuj jakiś pasujący Ci dzień i godzinę. W tym tygodniu mi wtorek nie za bardzo pasi - inne dni są OK.
Madziulka - cena i zdjęcia są w ogłoszeniu pod linkiem podanym w moim pierwszym poście tego wątku - kliknij na niego :)
Madziulka - cena i zdjęcia są w ogłoszeniu pod linkiem podanym w moim pierwszym poście tego wątku - kliknij na niego :)