Widok

ośrodek Melisa w Sobieszewie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś wie jak wygląda ogranizacja weselicha w tym ośrodku? Ceny, obsługa i ..w ogóle czy jest tam fajnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli nilk nic nie wie.. To pewnie jakaś lipa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A my byliśmy zainteresowani tym ośrodkiem :) Bardzo nam się podobał (ale Wanoga go przebiła) :)
Panie są bardzo miłe, ale nie ma konkretnego menu - musisz sama wymyślić i wtedy Ci go wycenią :)
Nam taki wycenili na 102zł za osobę czyli całkiem atrakcyjnie, ale bez ciach, napojów, alkoholu no i bez poprawin.
Moja znajoma miała tam wesele w czerwcu 2003 i była bardzo zadowolona (goście też). A w czerwcu tego roku w tym ośrodku wesele organizuje wesele moja kuzynka :)
pozdrowionka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serdecznie dziękuję. Masz może gdzieś jeszcze to menu?
gdzieś jest - poszukam i prześle na maila :)
image
Jeszcze raz dziękuję i czekam.
moge też prosić o menu na maila bo myślę o melisie,
dzięki
gossha@tlen.pl
Na kiedy planujecie tam weselicho? Ja niestety nie doczekałam się tego obiecanego menu :( Póki co wysłaliśmy nasze i w piątek ma być wycena. Zapomniałam się dopytać czy w Melisie w menu jest już wliczona obsługa, czy trzeba dopłacić, może Ty się dowiadywałaś?
Madlen napisał(a):

> Na kiedy planujecie tam weselicho? Ja niestety nie doczekałam
> się tego obiecanego menu :( Póki co wysłaliśmy nasze i w piątek
> ma być wycena. Zapomniałam się dopytać czy w Melisie w menu
> jest już wliczona obsługa, czy trzeba dopłacić, może Ty się
> dowiadywałaś?

my planujemy wrzesień...dokładna data to narazie wielka tajemnica również dla nas...jak będziecie coś może wiedzieć o menu i cenach daj znać na maila gossha@tlen.pl
dziekuje i pozdrawiam
My planujemy na czerwiec. Wysłaliśmy menu do wyceny. Do piątku mają dać nam znać jak to wyjdzie cenowo. Wtedy się odezwę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ośrodek Melisa w Sobieszewie jest to jedne wielkie oszustwo,pięknie jest tylko na zdjęciach a w rzeczywistości nędz domki cz-tero osobowe niech pokażą w internecie a nie tylko szóstki jeśli ktoś się tam wybiera c|gorąco odradzam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ośrodek Melisa jeśli jedziesz na wypoczynek na pewno się zawiedziesz,poszukaj innego ośrodka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Syf, brud, ubóstwo, koszmarne warunki, kretynki na recepcji, które albo nie umieją mnożyć przez 2, albo próbują oszukiwać klientów, brudne sztućce na stołówce, niemiła obsługa (no poza Andrzejem - stróżem, który popindala w nocy na rowerku i pilnuje porządku). w szczególności odradzam te najtansze domki. rozumiem, że za taką cenę ciężko wymagać luksusów, ale jak rezerwuję domek, to wyobrażam sobie, że jest to cały mały domek, a nie jeden z 3 pokoi w jakiejś o****nej budzie z paździerza, z klasyczną polską rodziną z rozwrzeszczanymi dzieciakami za scianką grubości 0.5cm.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam!
Proponuję,żeby ośrodek Melisa zniknął z ofert dla wczasowiczów-- powinien być zamknięty!!!! To nie te czasy Panie kierowniku ośrodka ,żeby fundować ludziom takie atrakcje!!!!!!!!!!!!Kapitalizm już minął a ludzie to nie świnie,że w takim chlewie maja mieszkać!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie są zdjęcia domów 4-osobowych???????To kurniki zbite z 4 płyt, 4 wyra z wymiętoloną pościelą - a liczyć za wszystko potraficie!!!!!!!!!!!!!!!!
Mieliśmy spędzić w tym ośrodku 6 dni --UCIEKLIŚMY !!!!!!!!!
Każdy człowiek ma swoją godność!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
nie wiem czego chcecie od tego osrodka.ja bylam w domkach 4 osobowych i widac ze warunki z sezonu na sezon sie poprawiaja.z 12 (o ile sie nie myle) domkow 4 osobowych wiekszosc juz jest wyremontowana(jezdze tam od 3 lat).w koncu wyglada zdecydowanie lepiej!!toalety zawsze czyste(co w poprzednich latach nie mialo miejsca).no i pamietajmy o cenie..20 zł za os nad morzem...hmmm..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja potwierdzam ! syf , syf i jeszcze raz syf !!!!!!!
Dopiero co od nich uciekliśmy :) A te 20 zł to skąd wzięłaś ? bo ja za 4 os po jakimś rabacie płaciłem 100-wkę .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zdecydowanie polecam osrodek MELISA ,bardzo miła uprzejma i kompetętna obsłga . Domki wyposazone stosownie do ceny i od tego zapewne uzależniony jest standard , ale biorąc pod uwagę ,że wczasowicze odwiedzający Melisę na codzien zamieszkuja w komfortowych warukach to z calą pewnosci uznac należy ,że nikomu nie sprawia kłopotu przebywanie w zróznicowanych standartach .
Przy ocenie osrodka który oceniam na dobry+ należy równiez wziąc pod uwage cenę domków (niezaleznie od wybranego domku ), która jest bardzo atrakcyjna jak za pobyt nad Polskim morzem . Rezerwacji najlepiej dokonywa wczesną wiosną z uwagi na brak wolych terminów w sezonie .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
osrodek melisa jest piekny tylko piekny z wierzchu. obiecuja ludziom zlote gory a potem jak czlowiek przyjezdza to szoku dostaje. i te 200m do morza a naprwde jest ok 800. nie mowiac o domkach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
My tę od razu uciekliśmy!!!wstyd się tam zatrzymać na dłużej!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
warunki z oferty to prawdziwe oszustwo!!!Domki koszmarne a w nich okropny smród!!!Plac zabaw to jedna ruina!!!Do morza daleko!!!O smażalni ryb nikt tam nie słyszał!!!Sanitariaty paskudne!!!Jak można kazać ludziom płacić za coś takiego!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
brud ,pajaki,syf
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ośrodek melisa to jedna wielka porażka,lepiej tam nie jechac.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tam nawet nie ma kto posprzątac uczciwie w tych domkach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Widać,że wszystko się w życiu zmienia.Ośrodek Melisa też i to na lepsze.
Byłam w tym roku.Domki są odnowione,co prawda nie wszystkie,ale początek jest.Obsługa miła a jedzenie smaczne.
Jeżeli komuś spacer 800m jest zbyt uciążliwy,to mu będzie wszędzie za daleko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedyś był to ośrodek Chodzieskich zakładów Porcelanyi i Porcelitu przez wiele lat jeździłam tam na wakacje i jest to miejsce które będę zawsze dazyc sentymentem . Jeśli jest komuś daleko do plazy to jest ociezalym leniem!!! Plaza jest szeroka i niema problemu z miejscem jak np. w Mielnie itp. miejscach Jest to ośrodek w ustronnym miejscu a z drugiej strony zawsze można wsiąść w autobus i jechać np.do Trójmiasta :)))
Jest to miejsce gdzie można naprawdę odpocząć od "wyścigu szczurów " !!!
Polecam !!! I napewno wrócę tam :)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Sobieszewo

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....

do góry