Widok
sruba z gwintem M7 - pomocy
witam, czy ktos z Was ma moze na zbyciu srube do mostka z gwintem normalizowanym M7? w sklepach najwyrazniej nie do dostania...
sruba moze byc stara, moze byc zardzewiala, moze byc dluzsza niz do mostka... wszystko - byle byla ;)
jezeli ktos wspanialomyslnie moglby mi taka odstapic lub odsprzedac bylbym dzwieczny
mail: infiltruj(no_spam) at wp.pl
sruba moze byc stara, moze byc zardzewiala, moze byc dluzsza niz do mostka... wszystko - byle byla ;)
jezeli ktos wspanialomyslnie moglby mi taka odstapic lub odsprzedac bylbym dzwieczny
mail: infiltruj(no_spam) at wp.pl
nie wiem o jaka srube Ci chodzi, ale moze jeszcze nie szukales w Gdansku (Wrzeszcz) w "Dźwigni" tam chyba mają naprawde wszystko, mają tam typowo rowerowe śruby np. do przykrecenia dampera, wiec moze i taka bedą mieli. Sklep ten jest na ulicy równoleglej do torow kolejowych, na tej samej ulicy gdzie jest taki maly sklep rowerowy authora
Rzeczywiście jeśli chodzi o śruby i nakrętki rowerowe to czasem jest problem. Jedyne co mozesz zrobić to zdobyć tą śrubę M7 okazyjnie lub dorobić u tokarza. Jest jeszcze możliwość przegwintowania mostka i nakręcenie troszku większej śrubki( zwykle taka operacja nie narusza zbytnio parametrów konstrukcyjnych).
Czasami pojawiają się w sklepach rowerowych śrubki z duraluminium lub tytanu (takie do tuningu) więc musisz poprostu poszukać.
Czasami pojawiają się w sklepach rowerowych śrubki z duraluminium lub tytanu (takie do tuningu) więc musisz poprostu poszukać.