Widok

sruba z gwintem M7 - pomocy

witam, czy ktos z Was ma moze na zbyciu srube do mostka z gwintem normalizowanym M7? w sklepach najwyrazniej nie do dostania...

sruba moze byc stara, moze byc zardzewiala, moze byc dluzsza niz do mostka... wszystko - byle byla ;)

jezeli ktos wspanialomyslnie moglby mi taka odstapic lub odsprzedac bylbym dzwieczny

mail: infiltruj(no_spam) at wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem o jaka srube Ci chodzi, ale moze jeszcze nie szukales w Gdansku (Wrzeszcz) w "Dźwigni" tam chyba mają naprawde wszystko, mają tam typowo rowerowe śruby np. do przykrecenia dampera, wiec moze i taka bedą mieli. Sklep ten jest na ulicy równoleglej do torow kolejowych, na tej samej ulicy gdzie jest taki maly sklep rowerowy authora
nie maja :(
zapytaj w rowerku/sopot naprzeciwko marketu elea (za duzym plastikowym płotem, w bramie. a jak nie to moze jha cos znajde w smietniku, mam troche staroci to cos sie dopasuje zawsze :)
a dzieki za podpowiedz - sprawdze
Rzeczywiście jeśli chodzi o śruby i nakrętki rowerowe to czasem jest problem. Jedyne co mozesz zrobić to zdobyć tą śrubę M7 okazyjnie lub dorobić u tokarza. Jest jeszcze możliwość przegwintowania mostka i nakręcenie troszku większej śrubki( zwykle taka operacja nie narusza zbytnio parametrów konstrukcyjnych).
Czasami pojawiają się w sklepach rowerowych śrubki z duraluminium lub tytanu (takie do tuningu) więc musisz poprostu poszukać.

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry