Widok
stanowczo nie polecam
Firma zarzadzajaca nie powazna, nie reaguja na zgloszenia-maile telefony pisma totalny brak reakcji, kasuja duzo i nic nie robia. STANOWCZO NIE POLECAM
wypowiedź zmoderowana (automat czas, 2012-06-28 23:00:28)
Moja ocena
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: -
opłaty: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Widzę,że nie ja jedna spotkałam się z niekompetencją tej firmy, a właściwie jej pracowników .Nie wystarczy być miłym trzeba jeszcze chcieć pomóc.Kto płaci ten i wymaga.A w przypadku tej firmy jest odwrotnie płać a nie dostaniesz nic w zamian.Wszelkie zgłoszenia telefoniczne,prośby pozostają bez echa.Kiedy ludzie zarządzający tą firmą zrozumieją,że oni są dla nas, nie my dla nich.Najwyrażniej jeszcze potrzeba dużo czasu aby dotarło to do Nich.Przyłącze się do wypowiedzi mojego poprzednika STANOWCZO NIE POLECAM TEJ FIRMY NIE DOŚĆ,ŻE BIERNA W STOSUNKU DO PRÓŚB PETENTÓW TO JESZCZE .ŃAJDROŻSZA W CAŁEJ GDYNI .
Oni nie tylko zarządzają w Gdyni,ale także w Gdańsku,doprosić się czegoś,to czekać wieki(w przenośni),nieraz można się nie doczekać .Wynajmują nieprofesjonalnych fachowców,których nie kontrolują,uważam,że chyba najtańszych,a lokatorom każą płacić niezłe pieniądze.Myślę,że powinni zmienić nazwę z ,,AON" na ,,A-WON''...mieszkańcu wspólnoty.Współczuję tym którzy mieli z tym zarządcą do czynienia.Wykorzystują sytuację,że zapracowani dysponujący pieniędzmi lokatorzy nie sprawdzają nadesłanych faktór płatności za zarządzanie ich nieruchomością.Mam nadzieję,że trafi kiedyś kosa na kamień i wyrówna krzywdę tych którzy ją doznali.
I ja przyłaczę sie do tych wypowiedzi. Zarządzają chyba głównie nieruchomościami na Wzgórzu. Wygląda jakby mieli monopol, w kadym razie duzo mają domów.
A przy tym zero kompetencji, zero dbania o dobro wspólnoty. Ktoś tu napisał, ze nie wystarczy być miłym.... hmm nie zauwazyłem nawet, zeby były chociaż miłe osoby tam pracujące.
Stare po-komunistyczne spółdzielnie mieszkaniowe są przy nich mega profesjolane! i dużo bardziej miłe dla "petenta".
NIe ufajcie im jeżli już jesteście pod ich "skrzydłami". Warto poświecic trochę czasu i zminic na innego administratora. Naprawdę!
A przy tym zero kompetencji, zero dbania o dobro wspólnoty. Ktoś tu napisał, ze nie wystarczy być miłym.... hmm nie zauwazyłem nawet, zeby były chociaż miłe osoby tam pracujące.
Stare po-komunistyczne spółdzielnie mieszkaniowe są przy nich mega profesjolane! i dużo bardziej miłe dla "petenta".
NIe ufajcie im jeżli już jesteście pod ich "skrzydłami". Warto poświecic trochę czasu i zminic na innego administratora. Naprawdę!