Widok
ustawił całe bojano
on jest lepszy od rydzyka ;-), kościół z wyglądu super nawet bardzo,
ale ten koleś to superman ustawił was tak że zaślepieni wierzycie w każde słowo co powie, z palca tego nie wyssali ludzie że kręci na boku,a wierzyć na pewno wierzy ale że w niedziele znowu zgarnie kasę którą wy zarobiliście ciężko, przy ślubie oczywiście cennik 600 dla parafian więcej z zewnątrz sorry ale jak cię nie stać to spadówa " myślałem że mu zaj..... na moim ślubie" i te samochody co się wozi i wyjazdy nocne ........ a może to sposób na życie kłamać i oszukiwać i nazwać się KAPŁANEM
ale ten koleś to superman ustawił was tak że zaślepieni wierzycie w każde słowo co powie, z palca tego nie wyssali ludzie że kręci na boku,a wierzyć na pewno wierzy ale że w niedziele znowu zgarnie kasę którą wy zarobiliście ciężko, przy ślubie oczywiście cennik 600 dla parafian więcej z zewnątrz sorry ale jak cię nie stać to spadówa " myślałem że mu zaj..... na moim ślubie" i te samochody co się wozi i wyjazdy nocne ........ a może to sposób na życie kłamać i oszukiwać i nazwać się KAPŁANEM
do kościoła nie chodzi się dla księdza tego czy tamtego lecz dla Boga.A co do twojego ślubu to było iść do lasu to miałbyś za darmo i świeże powietrze by było no i mógłbyś zaje*** jeleniowi bo jesteś na poziomie zwierzyny płowej.żal !Radzę ci "człowieku"wypowidać się o tych których znasz osobiście bo oczerniasz ludzi którzy na pewno nie zrobili by tego tobie.wesołych świąt!(tylko nie wiem co świętujesz).
Zgadzam się że do kościoła chodzi się dla Boga nie dla księdza ALE też ksiądz to nie Bóg ani bóg. Ten tekst o ślubie w lesie, świeże powietrze za darmo itp. też już słyszałam. Ksiądz B. na ambonie tak mówił.... Ładny kościół wybudował - fakt ale to nie powód żeby mu we wszystko ślepo wierzyć i na wszystko przymykać oko.