Widok
Bardzo często biorę obiad dla siebie( warto spróbować bo przynajmniej wiecie co jedzą wasze dzieci) i bardzo mi smakują. A pizza jest robiona pezez nich i jest to dobre ciasto. zazwyczaj do wyboru są dwa farsze. Rozmawiałam z kucharką i powiedziała mi że są wytyczne z sanepidu jak i co mogą gotować (mało przypraw zwłaszcza soli, raz w tygodniu smażone jedzenie). Moje dziecko jadło już obiady na innych stołówkach, ale tutaj w szkole smakuje mu najbardziej. Często też mają zupę rybną (nie jadłam lepszej) ale czy dziecko wspomina o niej?
Witam, Jestem mamą 6-latka, który również korzysta ze stołówki. Uważam, że jedzenie jest smaczne i świeże, kilkakrotnie sama zakupiłam danie dnia i było lepsze niż w niejednej pseudo restauracji.
Cieszę się, że na obiad jest co jakiś czas pizza, fasolka po bretońsku, naleśniki z twarogiem itd.... Uważam, że warto spróbować, a później oceniać.
Cieszę się, że na obiad jest co jakiś czas pizza, fasolka po bretońsku, naleśniki z twarogiem itd.... Uważam, że warto spróbować, a później oceniać.