Widok

stołówka szkolna

co myślicie na temat obiadów dla dzieci?
Dziś była PIZZA i nie był to pierwszy raz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bardzo często biorę obiad dla siebie( warto spróbować bo przynajmniej wiecie co jedzą wasze dzieci) i bardzo mi smakują. A pizza jest robiona pezez nich i jest to dobre ciasto. zazwyczaj do wyboru są dwa farsze. Rozmawiałam z kucharką i powiedziała mi że są wytyczne z sanepidu jak i co mogą gotować (mało przypraw zwłaszcza soli, raz w tygodniu smażone jedzenie). Moje dziecko jadło już obiady na innych stołówkach, ale tutaj w szkole smakuje mu najbardziej. Często też mają zupę rybną (nie jadłam lepszej) ale czy dziecko wspomina o niej?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko zupy rybnej nie je jak większość dzieci. Już nawet była o tym rozmowa pamiętam na jakiejś wywiadówce był ten temat poruszany.
A tak to jest naprawdę dobre jedzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moje dziecko chodzi do oddziału przedszkolnego i uważam że stolowka szkolna to jedna wielka pomyłka. Właściciel firmy także.
Jedzenie w kółko to samo...
Nie wiem jak ta firma wygrała rzekomo przetarg.
Dziecko i tak przychodzi z przedszkola i je obiad dodatkowy w domu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
daj spokój człowieku - moje dzieci też jadają obiady w stołówce i jesli raz na jakich czas zjedzą cos co im smakuje to nic się nie stanie. Nie szukaj dziury w całym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Magda
żałujesz dzieciakowi jedzenia w domu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moj boze, co za czasy. Nic sie nikomu nie podoba, nikt nikomu nie dogodzi. Jak dzieci maja byc normalne jesli maja dziwnych rodzicow. Proponuje robic kanapki i goraca herbatke w termosie albo dowozic gorace obiadki wlasnej roboty do szkoly.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
w szkole baniakowej 35 l do tyłu zimą dawali tylko milk. Mnie te posiłki baniakowe całkiem pasują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, Jestem mamą 6-latka, który również korzysta ze stołówki. Uważam, że jedzenie jest smaczne i świeże, kilkakrotnie sama zakupiłam danie dnia i było lepsze niż w niejednej pseudo restauracji.
Cieszę się, że na obiad jest co jakiś czas pizza, fasolka po bretońsku, naleśniki z twarogiem itd.... Uważam, że warto spróbować, a później oceniać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może kto wymyślił przepisy, które wielu rzeczy do gotowania zabraniają?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

do góry