Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
piaskowanie - groupon wątek zamknięty Zakupiłam usługę w ramach tzw. zakupów grupowych. Dokładna nazwa to Skaling,...
~Niezadowolona
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2015

Nie polecam ! wątek zamknięty Przepraszam ale to co robią tam z zębami to jest porażka , kanałowe leczenie...
~Maciej
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 listopada 2008

Nigdy więcej wątek zamknięty Pierwsze 2 wizyty u tej Pani dr sprawiały wrażenie pozytywnych, jednak kiedy...
~Justyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 stycznia 2013

Polecam. wątek zamknięty Miałam kupon z Groupona, Pani dentystka przełożyła wizytę,jednak w...
~Alicja J
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2012

olewajaco wątek zamknięty Mialam kupon z groupona. Osoba przesunela termin.W dniu wizyty "pocalowalam...
~mb
1

dodano: 15 marca 2012

polecam wątek zamknięty Zabieg wykonany dokładnie i starannie, bezboleśnie :)
~D
-

dodano: 29 lutego 2012

zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Pierwsza wizyta była ok. Jednak to co działo się później, to chyba jakieś...
~niezadowolony pacjent
-

dodano: 24 stycznia 2012

O rentgenie tam nie słyszeli.... wątek zamknięty Może i tanio, ale co z tego skoro diagnostyka jest niczym ze średniowiecza...
~Joanna
1

dodano: 27 sierpnia 2011

rewelacja ! wątek zamknięty W końcu znalazłam kogoś kto rozumie mój problem i pomaga mi.Fachowa i miła...
~pigi
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 lipca 2010

polecam wątek zamknięty Fachowa mila obsługa Ceny porównywalne z innymi gabinetami, niektóre...
~stary pacjent :)
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2009

Polecam! wątek zamknięty Przede wszystkim wspaniałe podejście do pacjenta.Całe wyposażenie jest nowe i...
~Monika
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 31 stycznia 2009

m - opinia wątek zamknięty bardzo miła pani z recepcji. tanie leczenie kanalowe 150 zł tylko. Fachowa...
~m
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 11 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

12

wątków

do góry