Widok

stomatolog

Zdrowie Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam,czy możecie polecić dobrego stomatologa na Ujeścisku lub w okolicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdansk chełm pasaz d horoszko-czapla
rewelacja
ortodoncja i leczenie
czy to stomatolog prywatny czy na NFZ?
ja chodze tam prywatnie zle zadzwon i spytaj
witaj,

jeśli stomatolog to to od zebów ;) to polecam tutaj:

https://www.google.pl/maps/place/Heleny+Marusarz%C3%B3wny+2/@54.3572484,18.5784829,20z/data=!4m2!3m1!1s0x46fd745c07303f1b:0x4addb62d615cfdc8

co prawda to morena, ale warto sie przejechac
nie będę teraz budził rodzicielki, jak sie dowiem, to edytuje posta jak sie pani dr nazywa, i jaki jest dokładnie adres...

w kazdym razie jest solidnie, i miło, nigdy mi nic nie pokiełbasiło z ząbkami po wizycie w w/w przybytku ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaka jest lekarz na Ujeścisku na ul.Piotrkowskiej.Zauważyłam,że ma kontrakt z NFZ.Chodzi mi o stomatolog obok fryzjera Ramona.Dobra jest?
suuuperrr !!!!! strasznie sie boje denstystow ale ta kobietka przechodzi sama siebie tak cie zagada ze zapominasz o strachu :):):) przy wyrwaniu zeba nic nie czulam no wiadomo jakis ciag tam zawsze jest ale ogolnie BARDZO POLECAM ! :) niestety dlugie terminy oczekiwania ale widac ze jest dobra :):)

Inne tematy z forum Ujeścisko

Muza musi grać. (2398 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry