Widok

straszny dom

Czy ktoś słyszal o domu w którym straszy w Koleczkowie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie w domu od dwóch dni to ja straszę . Zepsuł mi się piec na ten nieszczęsny eko groszek. Jest zimno , a mnie szlak trafia. Precz z eko groszkiem . Niech zyją piece gazowe ! Oczywiście jeżeli ktos ma instalację gazową.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to rzeczywiście strasznie.ja mam eko piec piąty sezon grzewczy i jest jeszcze ok.ale śruba coraz cieńsza w lato wypiaskowałem pomalowałem no i ten sezon pociągnie.
U mnie teściowa straszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to kicha ja mam pro eko 2,5 roku i jest ok
ważne jest rozkręcić i sprawdzić ja zrobilem to za późno,ale mam plan z nierdzewki cyknąć podajnik ,gorzej z korpusem kotła.a poza tym jak widzę co sie dzieje w handlu eko-gr. to z roku na rok wątpię w sens tej zabawy w przeróbki.
ja słyszałem plotki, że podobno w koleczkowie w centrum kuracyjnym straszy( stary hotel Bardo). słyszał ktoś z Was o tym żeby kiedyś ktoś tam zmarł?
jeśli to Dom Starości to logiczne że starzy ludzie tam umierają. co w tym dziwnego?
ale czy wierzycie w plotki, że tam straszy? tam jest nadal dom starości?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
słyszalam o takich miejscach w Koleczkowie! ul. Kamieńska w gore. dowiem sie gdzie dokladnie i napisze, mam w planach to sprawdzic!
sprawdziłąm to
ul kamienska 456 B
w koleczkowie na kamienskiej jak skuter wraca na chate :):):))))

Inne tematy z forum Koleczkowo

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

do góry