Widok
ostrzegam przed firma meble-protectiv , stolarz Piotr P.
Zamowilem u tego pana meble na wymiar do kuchni. Odbieral telefony i byl zawsze dostepny, nie spoznial sie ale do momentu kiedy nie wzial przedplaty za wykonanie. Pozniej nie odbieral telefonow, nie odzwanial, mijaly tygodnie a ja nie wiedzialem co z moja kuchnia. Przyszedl wkoncu upragniony termin wykonania (5tygodni po podpisaniu umowy) i po moich wielokrotnych telefonach Piotr P. powiedzial ze mu sie samochod zepsol i nie przyjedzie. Przekladalismy jeszcze kilkakrotnie i nie dochodzily czesci od samochodu. Tylko zawsze to ja do niego musialem dzwonic kiedy on spoznial sie godzine, dwie czy wiecej. Pozniej kiedy auto zostalo naprawione, umowieni bylismy na termin wykonania, termin nadszedl a szanowny Piotr P. nie przyjechal, nie zadzwonil, nie odbieral telefonu, kolejny dzien zmarnowany... 2 dni pozniej napisal smsa ze ma problemy zdrowotne. Innym razem umowilismy sie na montaz powiedzial ze wyslal podwykonawce (tak przynajmniej twierdzil) noi tradycyjnie nikt nie przyjechal... Po tygodniu historia z podwykonawca byla taka sama. Chcialem zobaczyc moja kuchnie, ogladnac, podjechac do niego , niestety zawsze termin mu nie odpowiadal, albo umawial sie na godzine i 10 min przed czasem padal mu telefon i nie odbieral... minelo juz 2 miesiace od terminu kiedy kuchnia powinna byc wykonana. Sprawa jest w sadzie, uwazajcie na ta firme i ostrzegam przed tym oszustem i klamca Piotrem P. Kosztowal mnie duzo stresu i nerwow ...
do bywalca:
z naszej klasy go nie wzialem, jestem nowym mieszkancem Trojmiasta i niestety nie moglem kierowac sie opinia znajomych.
Mialem jego numer z ulotki i ze strony internetowej- strona aktualnie nie dziala...
do Pawla: dziekuje bardzo za pomoc, mysle ze bylby to dobry pomysl :)
Sprawa jest rozpatrywana w sądzie, pieniadze oczywiscie nie zostaly oddane przez pana Piotr P.
Jeszcze jedna smieszna sytuacja miala miejsce w ostatnim czasie, pan Piotr P. widocznie przeczytal moja wypowiedz o jego falszywej dzialalnosci i bezczelnie napisal mi wiadomosc na telefon, że jezeli nie wycofam pozwu o zwrot pieniedzy to on zlozy pozew do sadu "o naruszenie danych osobowych w internecie"... no coment...
z naszej klasy go nie wzialem, jestem nowym mieszkancem Trojmiasta i niestety nie moglem kierowac sie opinia znajomych.
Mialem jego numer z ulotki i ze strony internetowej- strona aktualnie nie dziala...
do Pawla: dziekuje bardzo za pomoc, mysle ze bylby to dobry pomysl :)
Sprawa jest rozpatrywana w sądzie, pieniadze oczywiscie nie zostaly oddane przez pana Piotr P.
Jeszcze jedna smieszna sytuacja miala miejsce w ostatnim czasie, pan Piotr P. widocznie przeczytal moja wypowiedz o jego falszywej dzialalnosci i bezczelnie napisal mi wiadomosc na telefon, że jezeli nie wycofam pozwu o zwrot pieniedzy to on zlozy pozew do sadu "o naruszenie danych osobowych w internecie"... no coment...
witam
tak sie sklada.ze ja to tez piotr-p,wiec prosze o jakies sprostowanie zeby ktos mnie nie bral za waszego piotra p,a przy okazji zapraszam na strone
http://www.piotr-p.manifo.com
tak sie sklada.ze ja to tez piotr-p,wiec prosze o jakies sprostowanie zeby ktos mnie nie bral za waszego piotra p,a przy okazji zapraszam na strone
http://www.piotr-p.manifo.com