Widok

ostrzeżenie

Na drogach Trójmiasta Temat dostępny też na forum:
Uwaga na biały dostawczak GKA.....,Kierowca "ham"jadący w środę rano o 7.25 z Rębiechowa do Kokoszek pluje flegmą przez okno.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem, że chciała Pani pokazać temu panu jak się jeździ...tzn. zajadę mu drogę i będę się wlekła 40km/h i dlatego był taki wściekły?....nikt tak sie nie zachowuje jak to Pani opisała z tego powodu, że ktoś normalnie jedzie.....nawet taki gka, na punkcie, których ma pani jakieś uprzedzenie.
Przypomnę tylko, ze od takiego edukowania jest policja a Pani życzę więcej luzu....tak samo jeżdżą GD i GSP i GA...i jeszcze inne i wcale gka w tym się nie wyróżniają.....i gdybm musiał każdego tak edukowaś, że nie włączył kierunkowskazu, a to mi zajechał drogę, a to wyrzucił peta przez okno...to nie starczyłoby dnia. jak widzę, że ktoś "dziwnie' jedzie to omijam takiego szerokim łukiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie zajeżdżam drogi i nie wlekę się 40km/h, normalnie wyprzedzam...

i sorry bardzo, ale uważam, że jak ktoś ma mulić to ma od tego prawy pas! zwłaszcza jak jest wolny, luźny, a nie blokować lewy! a co do policji, każdy wie, że jej nie ma jak trzeba...a ze na codzien takich przypadkow jest mnostwo, to czasem naprawde nie idzie nie reagować. Tym bardziej jak w pracy liczy się czas.

a co do uprzedzeń do gka itd po wszystkich przypadkach jakie widziałam i kolizjach, mam powody je miec, zreszta sporo osob ma ...

a co do gd gsp ga, takich manewrów kierowców nie widzę tak nagminnie jak tamtych, o czymś to chyba świadczy...
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
GKA - Kartuzy i okolice . Ludzie ,co Wy od nich wymagacie ?
Jak jeździł do tej pory z tatą furmanką ,to zawsze pluł obok konia . Teraz ma auto przyciągnięte z Niemiec , to pluje przez okno... normalne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkałem w Gdańsku i wyprowadziełem się pod Gdańsk, mam rejestrację GKA - i co ciekawe - cały czas jeżdżę tak samo - niezależnie od aktualnej rejestracji.

O tym czy ktoś potrafi być kulturalny na drodze nie decyduje jego miejsce zamieszkania, płeć, rasa czy rejestracja.

Zresztą - podobnie jest z kulutrą na forum internetowym.

Obrażacie jedni drugich a tak na prawdę - to sami siebie obrażacie, bo z tego co ktoś pisze o innych wynika jakim sam jest człowiekiem.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uwaga również na kierowcę niebieskiej fabii tdi, również puszcza flegmę przez okno na ul. morskiej, potem w korku jak stałem przed nim to wyciągnął coś z nosa, zaczął lepić kulki i wyrzucał je przez okno.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
można wpaść w poślizg
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale jasne i tą kulką chciał wybić ci szybę ,ludzie jak jest idiota to bez znaczenia skąd czy GPU czy GA jeżdżę zawodowo i widzę na drogach pajaców z różnymi rej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lepisz? Taką kulką jak się dostanie można zwymiotować z obrzydzenia!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pominięto NO i NNI,tak sie jakośc składa, ze ja akuratach kierowców tych samochodów stawiam na pierwszym miejscu braku kultury na drodze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może to był sportowiec co gra w ping-ponga i wyjmował piłeczkę co mu wpadła do nosa na meczu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lol. Pozdrawiam takie generalizowanie kierowców. Masz kobieto po prostu kompleksy, skoro tak bardzo irytują ciebie inni kierowcy. Nie pomyślałaś przypadkiem, że alfą i omegą też nie jesteś- a może czasem zachowania, które ty odbierasz jako głupie- są właśnie reakcją na brak twojej wyobraźni, chamskiej jazdy i zbytniej pewności siebie?

Taak- "wykorzystuję to i jestem nagle przed nim"- znam takie typy. Wcinają się z pasa włączania się do ruchu w najmniejszą szczelinę- na chama, na żyletki- aby tylko być 2 auta do przodu, a nie za- kit z tym, że i tak są korki, ale zawsze jest się do przodu, co nie?

Proponuję pogodzić się z tym, że w każdej grupie znajdą się tak samo- świetni, średni jak i marni kierowcy. O idiotach drogowych nie wspominając.

Pozdrawiam wszystkich ogarniętych- Adi GDA.
kierowców najlepiej znają tirówki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i jeszcze GKA i GKS błyskają formą na rondach. zatrzyma się taki, popatrzy w lewo i prawo, postoi, peta wyrzuci przez okno....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Całe szczęście, że poruszasz się pieszkom na autonogach więc nic nie widzisz. GDA przebija nawet GPU i GWE. Te pryszczaki to wyjątkowi ludzie, wystarczy ich omijać dużym łukiem a wszystko będzie OK. A ci z GA to nagminnie a wręcz namiętnie tną ciągłe linie, dla nich to jakiś baran pomazał (piękny?) czarny asfalt. Taka linia to nic nie znaczy.

Zapomnieliście o GLE

To jest dopiero tragedia. Oczywiście GWE i GKA i tak nie przebiją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Kanał albo najazd (36 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

do góry