Widok

studio relaks tania

pełen profesjonalizm,zawsze kiedy jestem otacza mnie mila obsluga,ceny dostosowane do klientow..mam nadzieje ze tak bedzie zawsze!!!! polecam studio Tania!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Profesionalizm owszem,ale ceny mocno wygórowane.. W Gdańsku Głównym w renomowanych salonach jest taniej..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Studio Relaks Tania istnieje na rynku od 1991 roku . Renomę i profesjonalizm zawdzięczamy stałemu podnoszeniu kwalifikacji kadry . Zawsze oferujemy najnowsze trendy strzyżeń i koloryzacji i wszelkie nowości w zakresie kosmetyki twarzy i ciała . Staramy się na bieżąco brać udział w imprezach modowo- kosmetyczno -fryzjerskich aby zapewnić naszym stałym, wiernym i nowym klientom satysfakcję , zadowolenie , przyjemną atmosferę , relaks ...z wykonywanych usług w naszym Salonie. Dziękujemy za opinię i zapraszamy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
Potwierdzam Twoje zdanie .ja
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękujemy za kolejną miłą opinię...Jesteśmy na rynku już 21 lat , więc myślę ,że nie zawiedziemy nigdy naszych klientów...Zapraszamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Pani Tatiano...chyba Pani czegoś nie chwyciła.. Ola potwierdza opinię "Ja",a "Ja" to mój pseudonim ;) Dalej twierdzę,że ceny macie mocno wygórowane..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ceny sa masakryczne i coraz wiecej slyszalam zlych opini tylko ze wzgledu na ceny niestety tracicie klientow.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przykro mi ,że Pani tak twierdzi . Ceny w naszym gabinecie nie zmieniły się od 2010 roku . Nowe zabiegi też są tańsze niż w innych salonach.
Pozdrawiam .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak dla mnie zawsze bardzo miło i profesjonalnie.

Zawsze wychodzę zadowolona.

Cenię Panie fryzjerki również za fajne podejście do dzieci :-) przychodzę z córką i dla niej te wizyty też są przyjemnością :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękuję w imieniu swoim i współpracowników . Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry