Widok

suknia ślubna AGNES 36/38

Społeczność Temat dostępny też na forum:
suknia ślubna AGNES 36/38
suknia zakupiona w sklepie AGNES, z "białej kolekcji", cena katalogowa 3250zł sama suknia, welon 250zł.
kolor ecri łamana z bielą, więc prezentuje się pięknie do każdej karnacji i koloru włosów
składa się z regulowanego gorsetu wyszywanego kryształkami, 2częsciowej sukni: góra z gniecionej tafty, również z wyszywanymi kryształkami, dół składa się z 4warstw przezroczystego materiału, który pięknie układa się na na regulowanym 3-stopniowym kole! Suknia posiada też dość długi tren, którego się nie podwiązuje jak w wielu sukniach, co jest niewygodne potem przy chodzeniu) lecz całkowicie zdjemowany! Dodatkowo tren posiada sznureczek od wewnątrz, ktory można złapać np wchodząc do samochodu :)

Gorset wspaniale się trzyma na nawet dużych piersiach (ja mam 70 po biustem, 96w biuście), nie spada podczas tańczenia (co zdarza się w sukienkach zapinanych tylko na zamek)
Sukienka wspaniale układa się w tańcu, do samego końca miałam ją na sobie. Pomimo warstw jest bardzo lekka i wygodna, nie czuje się skrępowania.
Jeśli ślub jest w lato, nie ma obawy przez spoceniem się czy zagrzaniem...jest bardzo przewiewna (również miałam slub w lato-lipiec)
Jako bizuteria do sukienki wystarczy delikatny srebrny łańcuszek, kolczyki i bransoletka :)

Natomiast na zdjęciach w plenerze dziewczynki podchodziły, bo myślały, że księżniczka idzie :P

w cenie 3-warstwowy welon, regulowane 3 warstwowe koło (suknia może byc baaardzo rozłożysta)pokrowiec na sukienkę i buty pasujące do sukienki(jeśli będą pasować-roz 39, wkładka ok 24cm).
cena:1350, cena bez butów: 1300 (do niewielkiej negocjacji)
butki jak na zdjęciu, tylko są koloru ecri

Za taką cenę nie kupicie tak pięknej i wygodnej sukienki. Wypożyczenie takiej to koszt ok 2000zł!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

?????????

przenies to do odpowiedniego dzialu, to jest dzial oddam a nie sprzedam za 1300 tu nikt nie szuka sukien slubnych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie z przedmowcca ,i zreszta kto sie w dzisiejszych czasach chajta ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

popieram to jest dział dla potrzebujoncych, a nie kupujących. zmień dział
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

proszę nie wypowiadać się za innych!

poza tym skoro zobaczyłeś/łaś oferte widocznie szukasz, albo jesteś z tych oszustów ktorzy za frajer zabierają a potem sprzedają...

tak się składa, że się zainteresowałam i już pisałam z pytaniem kiedy mogę ją obejrzeć

pozdrawiam zbulwersowanych cwaniaków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

już odebrałaś ?

i tak nikt sie z tobą nie ożeni paszteciaro.

nie oceniach wszystkich po sobie...

...z toba pewnie nikt nie chce, więc wyzywasz się na innch i w dodatku nie masz odwagi podpisać się chociaż imieniem..

tu nie chodzi o bulwersacje tylko oto ,że ktoś mógł poprostu pomylić dział
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kasia

kasia pogadaj se jak mozesz bo widze ze jestes troche niedowartosciowana hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

po pierwsze z "ONEK" to nie jetem na TY!

po drugie..faktycznie pomyliłam się. Ale omyłki rzecz ludzka, a myslę, ze krzywdy nikomu tym nie wyrządzam....no, chyba że faktycznie tym, którzy zabierają za darmo i uciekła im okazja by sprzedać

0:43 słychać strzały
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

anon

hehe nie rozumiem

a jesli panna mloda nieposiada wlosow jest łysa czy wtedy bedzie pasowala do roznych kolorow wlosow?