Widok
suknia ślubna - sprzedam
Witajcie,
sprzedam suknię ślubną z salonu Farage w Gdyni.
Model - Carmen. Wzrost 160 cm plus obcas 5 cm, rozmiar 36-38, kolor - biała.
Suknia jest jednoczęściowa i bardzo wygodna (sprawdziłam 07.07.07 :) ) Wiązanie z tylu umożliwia doskonałe dopasowanie do każdej figury.
Dorzucam welon, naszyjnik z koronki oraz szal.
Przymiarki możliwe najlepiej w Gdańsku (inne miejca do ustalenia).
Cena do negocjacji :)
Pozdrawiam,
Aga
agabo@net2u.pl

Shot with NIKON D50 at 2007-08-08

sprzedam suknię ślubną z salonu Farage w Gdyni.
Model - Carmen. Wzrost 160 cm plus obcas 5 cm, rozmiar 36-38, kolor - biała.
Suknia jest jednoczęściowa i bardzo wygodna (sprawdziłam 07.07.07 :) ) Wiązanie z tylu umożliwia doskonałe dopasowanie do każdej figury.
Dorzucam welon, naszyjnik z koronki oraz szal.
Przymiarki możliwe najlepiej w Gdańsku (inne miejca do ustalenia).
Cena do negocjacji :)
Pozdrawiam,
Aga
agabo@net2u.pl

Powiem tak:
Jestem niska. Mierzyłam piękne suknie z gorsetem i szeroką spódnicą jednak wyglądałam jak bombka czy pączek :)
Miałam duże wątpliwości czy wybrac tak dopasowaną suknię, jednak czułam w niej duuużo lepiej niż w gorsecie :)
Zatem w moim wypadku dopasowana suknia wysmukliła cała sylwetkę. Ale trzeba mierzyć, żeby się przekonać - jasna sprawa.
Poza tym taka suknia jest baardzo wygodna.
Jestem niska. Mierzyłam piękne suknie z gorsetem i szeroką spódnicą jednak wyglądałam jak bombka czy pączek :)
Miałam duże wątpliwości czy wybrac tak dopasowaną suknię, jednak czułam w niej duuużo lepiej niż w gorsecie :)
Zatem w moim wypadku dopasowana suknia wysmukliła cała sylwetkę. Ale trzeba mierzyć, żeby się przekonać - jasna sprawa.
Poza tym taka suknia jest baardzo wygodna.
hej. ja to koniecznie musze ja przymierzyc... mam tylko watpliwości czy bedzie w salonie troszki wiekszy rozmiar.. jakas 40.. w ogole to obawiam sie ze nic na siebie nie znajde...:(((( no coz musze wyruszyc wreszcie... bo slub juz w grudniu..a ja nie wiem jaka suknia.. ta bardzo mi sie podoba i chyba przy niej zostane..ale najpierw musze sprawdzic jak bedzie pasowala do mojej figury...:))))
ale to jest cudenko moje ukochane... sliczna ta sukienka:)))))
ale to jest cudenko moje ukochane... sliczna ta sukienka:)))))